kim olacak tartışması bence yalnış kim faydalı olacak diye düşünmeliyiz böyle giderse güzel siirtimiz den eser kalmayacak o yüzden bu seçimde ince eleyip sık dokumalıyız yabancı birine gelincede yerliden hayır görmeyen yabancıdan görürmü acaba :57:
Printable View
kim olacak tartışması bence yalnış kim faydalı olacak diye düşünmeliyiz böyle giderse güzel siirtimiz den eser kalmayacak o yüzden bu seçimde ince eleyip sık dokumalıyız yabancı birine gelincede yerliden hayır görmeyen yabancıdan görürmü acaba :57:
Ben Siirt belediyesinde dtp pm üyesi yürüten sayın M.Selim Özalpın belediye baskanı olsun derdim zamanında çok iyi hizmetleri oldu ve hala yapmış olduğu hizmetleri görüyoruz ama mALESEF suan belediye baskanı olan mervan gül siirte ne katkı yapmış olduğunu görüyoruz yollar hepsi kazılmış yollar hepsi toz içinde her yer çöp ve kokuyor
bide kaldırımları yapcak kaldırım yaptığı yok yandasları olan yerde yapıyor
sırf halkın gözüne girmek için asfalt yapmış gibi gözüküyor ama yemezler
halk bunun hesabını vercek ona sandıkta
bide su sıkıntısı var ohhhhhhhhhooooooo saysam daha çok yazardım ama neyse
burda akp yanlısı yapmasınlar
eğer yapsalar bende DTP YANDASLIĞI YAPARIM
Parti isminden çok bize icraat yapacak isimler saysanız, daha çok sevineceğiz.
Siirt'te partilerin durumu ortadadır. Bize koşuşturan, projeleriyle, fikirleriyle, kararlarıyla, yaptırımlarıyla 4 dörtlük bir başkan lazım ve açıkçası adam bulamıyoruz.
Sizin aklınızda varsa böyle bir isim bizimle paylaşın hemen ekleyelim.
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama açıkçası Şefik ERDEN i görünce gerçekten çok şaşırdım...Şunu bir kez daha anlıyorum ki;maalesef bu şehrin hak ettiği yeri bulabilmesi için bir kuşağın daha tarih olması gerekiyor...
bence yabancı bi ilden yabancı biri gelip belediley başkanı olması gerek.
her ne kadar kendi vatandaşlarımız denediysek olmadı yapamadılar.
şehir dışından başka biri gelse daha iyi olur bence.
Mesele kimin olacağı değil...Bizim hizmeti ne kadar istediğimizdir ve bu istediklerimize ne ölçüde sahip çıktığımızdır bence...
Haklısın hocam
arkadaşa katılıyorum kısmen. :55:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : korhan56
M.Selim ÖzaLp Bence... Gidisi Acı İdi Dönüsü Muhtesem oLCak!
O Desteksiz Elinden Geleni Yapti ! Cok sey Yapti Siirte !Ki İnsallah Bu Secimdede KEsın GÖzü ilE Bakılıor Kendisine ALLah UtandırmAsın!
bence kimse olmasın
illahi birinin olması gerekiyorsa siirtin delilerinden birini seçelim bence onlar bu adayların hepsinden daha akıllıca yönetirler memleketimizi