herşeyin bi zamanı vardır mutlaka ...derdi dedem....nedendir bilinmez ama gözlerimin içine bakarak hep bunu söylerdi bana.....ha bide hep şunu söylerdi her yalanın karşısında sus alllah görüyo derdi....bu zamana kadardahep sustum günlük....ve RABBİM biliyo günlük...
neyse ben başka konuya döneyim....günlük dört gün yokum gbeze yolları göründü bana demiştim...işte tam dört gün boyunca gebzede olucam nete girmem imkansız....aslında değilde imkansız....aslında foruma girebilirim ama msn ye giremem....çünkü konuştuklarımız kaydediyo ve silmem içinde şifresini bilmeme gerek...orda bigün msn ye girdiğimde olanları biliyosun...baran abimle buluşcaktık ya bende unuttum kaydettiğini pc nin....neyse biz güzelce buluşma yerini ayarladık..bide ben baran abimi çok sevdiğimden oda beni sevdiğinden canımlı cicimli konuşuyodu...gelde anlat abim o benim diye.......tam bir ay konuşmadı benle...akıllandım bir dahamı elimi sürmem onun pc sine.:))
bu dört gün nasıl geçer bilmiyorum ama iyi gelecek bana biliyorum....biliyomusun günlğk şuan ellerim ağrıyo...iyemi...akşam kuzenlerle el kızartmaca oynadık.....çaydanlık dahi kaldırmaya gücü yetmeyen ben...koskoca şefikle ve recep abimle el kızartmacaoynadım...recep abim bir ara elleri bırakıp kollara saldırdı cimcikleyip urdu...çok acıttılar ya...benim vuruşum tabi sinek ısırığı gibi....canım kuzenlerim çok seviyorum onları ya....
neyse yine çok uzattım sanırsam.......ya bu arada başarıyorum değilmi.......bak... evet başarıyoum....
artık yok yazmıcam onun adını hiç bir yere.....nefret etsemde içimden edeceğim...
son cümlemi yazayımda gideyim
UNUTULAN=6.GÜN