bence bu inekler artık siirte sembolleşmiş bi hale geldi siirte gelip inek görmeyenler siirte geldiklerine inanmazlar arkdaşlar artık bu sorun haline getirmeayin bunun bi cözümü olmazz :D
Printable View
bence bu inekler artık siirte sembolleşmiş bi hale geldi siirte gelip inek görmeyenler siirte geldiklerine inanmazlar arkdaşlar artık bu sorun haline getirmeayin bunun bi cözümü olmazz :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gerçekten de Milli egemenlik lisesinin yeri uygun değil. nyhat kardeşim gel benim okuluma :)
İbrahim Sen Boş ver O hayvanlarıda Bizim okulu Hiç bir şeye değişmem ve Benim orda geleceğim daha parlak çünkü hocalarımızın hepside bizim gerçekten çok ilgileniyorlar... Ve Hayvan Pazarının Kalkması için ellimizden geleninin fazlasını yapıyoruz... bundan emin ol bu çektiğim fotoğraflar sabah okula gelirken fotoğraf makinasıda ellimdeydi o an çektim... Ama gerçekten bu görüntüyü hak etmiyor... Bizim Okul... İnşallah o fotoğraflarıda ve bazı fotoğraflarıda kendim Vali beye gidip... Dilek Ve Şikayettlerimizi Arz edeceğiz...
Ellimde çok görüntü var hem inekler çok farklı farklı yerlerden... ve çok farklı çöplerden hepside kendim çektiğim fotoğraflarım... İnşallah onlarıda siteye atıcam...:)
İstersen gel okulumuza eminim ol çok beğeneceksin..:)
valla o siirt insanının elinde olan birsey inek besleyenlerin oncelikle sosyal ve bilgili olması lazım kı bu duruma dusmez siirt artık buna bir son demek lazım....
Sizce Siirt Milli Egemenlik Lisesi bu Görüntüyü Hak ediyor mu ??