teşekkür ederim......karşıya geçmem mümkün değil...ama ayarlamaya çalışırım.......çünkü çok isterim gelmeyi.....gelemessemde kısmet sağlık olsun diyelim...
Printable View
teşekkür ederim......karşıya geçmem mümkün değil...ama ayarlamaya çalışırım.......çünkü çok isterim gelmeyi.....gelemessemde kısmet sağlık olsun diyelim...
tarih 20 temmuz yer İ.B.B halic sosyal tesisleri.... son hali bu galiba gelebilecekler gelirim yazarsanız kac kisi toplanabiliriz onu gorelim mumkunse istanbuldaki ilk bulusma oldugu icin gelebilecek herkesin orda olmasını rica ediyorum kendi adıma....
Fazla büyük bi tesis ayarlamayın fazla kalabalık olmaz çünküü benim görüşüm düğünü olan arkadaşın düğününde buluşun boarda bi masa ayırır hepiniz orda oturur hem kaynaşırsınız hem arkadaşın düğününde eğlenirsiniz..
zaten oraya kapatmıcaz.Düğün konusunda olabilir ama tanışma ve konuşma rahat olamaz .yani 2.toplantımız olsaydı belki olurdu ama ilk buluşma için uygun olmaz diye düşünüyorum.yinede olur diyosanız olurr
ilk bulusma dugunde olmasın bencede dugunune gidilen kisiye saygısızlık olur bence
İlk buluşma Haliç'de olmalı bence de. Orada bir karar alınıp düğüne de topluca gidilebilir. Tabi düğün sahipleri bizleri davet ederlerse :P
ben varım...
ben yarın ordayım insallah kartal56 ve diger degerLi arkadaslarımmla görusurum.. cok kısıtlı bı zmanım var elımden geldıqınce sizinle görusecem.
lavınya
kartal56
aymuran
yasemın tutku
fırat
ve diiger dostlarım.
hayırlı yolculuklar....
hayırlı yolculuklar şawii...
bu ticaret amaçlımı yoksa gezi amaçlı bi gidiş...