11,50 tl : )Alıntı:
Öylesine Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
11,50 tl : )Alıntı:
Öylesine Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şeyş vaaa :) ee baka tute ce iiid:)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kabel ıyt fil kıl gazta tik tışni. Hemde tam sayfa.
Bu Hafta Sonu İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencisi hemşerimiz gözde kuzuyla Siirt ilinde güzel bir proje gerçekleştirecez.
Her mahallede kuracağımız Kültür Üniversitesi hatırası yazılı perde önünde Siirtli yaşlı ve gençleri fotoğraflayacaz. :) Biraz da ona para harcarız.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hey bi dakka :) benim neden haberim yook?? sorarım ben gözde'ye.
let uli va. :D
Para harcamak mı istiyorsun :)
niye para harcıyorsunuz? yok yok ben gözdeyle bi konuşiiim hiç haber vermesin o.
Hadi ya ben kazıklanmışım desene (:Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
4,5 sigara 10 tl kontor :)
peynirli künefe :)
ilaçAlıntı:
ÜLke farkı diyelim : )