hala aynı şeyi savunuyorum. İnsanların gelişmesi önemli taş binaların değil
Printable View
hala aynı şeyi savunuyorum. İnsanların gelişmesi önemli taş binaların değil
üzülerek söylüyorum ama kesinlikle gelişmedi..... yerinde sayıyor hatta git gide geriye gidiyor..... siirt gelişmez geliştirmezler.... bizi bu hale düşürenler utansın...... gönül isterdiki olumlu şeyler yazayım... AMA MALESEF........!!!!
Katılıyorumm..Alıntı:
CaMBaZ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtte cdler fazla satılmıyor mesela darkorbit turuncu goliath cds 215
samuray konuyla bağını yakalayamıdm yazdığın şeyin :) nasıl yani?Alıntı:
SAMURAY**JEK Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Özlem böyle vakaları iyi bilirim Samuray oyuna fazlasıyla adapte olmuş buraya yazdiğindan farkına bile varmamiştır :)
Öncelikle bir şehrin gelişmesi için içindeki insanların kültürel ve sosyal alanda gelişmesi lazım. 21. yy gereksinlerini karşılaması gerekir. Adam akıllı bir sinema, varlığından mechul bir tiyatro salonu vsvs. olmazz İnanın olmaz.... Gelişim aşamasında bir siirt var suan inşallah geçmiş tarihteki olaylar benzeri olmaz ve birileri bunu önüne geçmez..
:) sanırım öle olmuş,gelişmeyi dakorbit oyun cdsine bağlamış :)Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kim Dedii Sana Satılmıyor.1 Ay Önce Baktım Vardı Orda Neden Yalan Atıyosun.:D Yaw Samuray Alemsin Konuyu Okuma Gereği Bile Duymamışsın Tam Sana Göre Bi Fkra:D Adam Dersi Dinlemiyor.Sonra Diyoki Yaw Hocam Şu Camı Kapatayım Üşüdüm Falan Gibisinden.:D Hacı:) Sen Hoşgeldin Bu Arada.Siirtin Bi Kere İnsanları Gelişmesi Lazım Mesela Dikkatimi Çeken Şey. Polis Okulunun Doğu Gibi Bir Yerde Açılması Az Çokta OLsa Siirte Bi Kıpırdama Olmuştur Doğrumu..? 2) Teknosanın Açılması Teknolojiyle Uğraşan Arkadaşlarımız İçin Bence İyi Bi Yer.3 Düşünüyorum Bulamıyorum.Bu Arada Belediye Başkanımız Selim Sadakı Tebrik Ediyorum.Gerçekten Kötü Şartlara Rağmen Çalışması İyii YaniiAlıntı:
Siirtte cdler fazla satılmıyor mesela darkorbit turuncu goliath cds 215
bu yine iyi. okuldayken hocalarımızdan biri aradığı markalı bir kalemi siirt'te satan olmadığı için 75 dk. boyunca siirt şehir değil hikasi okudu bize derste.Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]