-
hayat penceremden görünen sokak lambasından ibaret.....odamın duvarlarına çarpıp geri dönüyor güneş kaçarcasına karanlıkla başbaşa bırakıyor beni..ben seni istedikçe yokluğun çalıyor kapımın zilini......bir başkaldırı görüyorum senin için beslediğim çiçeklerde.....bigün yaprakları kuruyor öbür gün çiçkelri soluyor...cevap veremiyorum seni soran papatyalarıma...gelicek demekten yorulmadım ama nerdesin mucizem...:(
-
BİTMEYEN SEVGİYE GİTSEDE GİTMEYEN SEVGİLİYE Hatırlıyor musun \'\'sen beni birakmadığın sürece bende seni bırakmam\'\' demiştin ve böyle başlamıştı bizim sevdamız.Herşey çok güzeldi seninle olan.Hep gözümün gördüğü yerde ol iyi olduğunu bileyim istiyordum.Sen hayatıma bi şekilde girdin ve zamanla nasılda canımdan bir parçam oldun.. Sen demek herşey demekti, herşeyimdin sen benim. Sonra bi gün \'\'GİTTİN\'\' gözümde yaş dilimde dua oldun. her gidişinin ardından geri dönüşün olurdu.Giden sen oldun dönende ama üzülen hep ben oldum. Sen verdğin zararın karşılığını görmeyeceğini bilerek her defasında nasılda kanattın yüreğimi... ama yinede sevmiştim seni hemde hiçkimsenin sevemeyeceği kadar çok... öylesine sensizim ki hiç kimse sen değil olmadı ve biliyorum ki olmayacak... çok özledim yanımdaki varlığını,sarıldığında yüreğimi ısıtan sıcaklığını... ve seni, seni, seni... kelimelere sığdırmak zor bu sevgiyi eksildikçe çoğalansın içimde... keşke sen ben olsanda anlasan... öylesine yalnızımki içimde benden öteye bir ben daha olan sen bile çare olmuyor sensizliğime. gözyaşlarım akıyor gözümden senin bana bıraktığın tek şey olarak. Beni ne kadar üzmüş olursan ol hep mutlu ol istedim çünkü;ben seni gerçekten sevdim, seni sen olduğun için sevdim. Sevgimin arkasında hiçbir art niyet olmadı...
Sen benim canım,canımın bir parçası,kıyamadığım gözümden sakındığımdın, vazgeçilmezimdin ve öylede kaldın...
ELA GÖZLÜ BEBİŞİM
hiçbirşeyin gücü seni üzmeye yetmesin,güzel olan ne varsa hepsinin öyle güzel ifadesisin ki... Yüreğin sıcaklığını hiç yitirmesin...
SENİ SEVİYORUM...
-
şimdi zamanın hangi katmanındayım bilmiyorum.....bir başımayım yine...hayat ve koca bir ben......güçsüzlüğüme inat dimdik duruyorum...gözlerim yine ipiri....artık seni istemiyorum biliyomusun...alıştım yokluğun daha tatlı......gelme sakın olurmu ben çağırsamda gelme..:)
-
isimsizime....
hayat bugün daha bir başka göründü o dünyalar güzeli diye tabir ettiğin gözlerime..güneş , yağmur, bir parça bulut......ve sen......arkadaşlarınla arandaki şakalar....arasıra kaçamak kaçamak bizim balkona bakışın...eğer ordaysam gizliden tebessümün çok hoşuma gidiyormuş meğer...tamam itiraf ediyorum ne zaman çıksam cama gözlerim seni arıyor o köşede oturuyor olman için nasılda dua ediyorum rabbime....gece yarılarına kadar karanlığın içine gömülüp oturduğunda ne düşündüğünü ölesiye merak ediyorum...tamam itiraf ediyorum seni sırf seni görebilmek umudu ile yolumu uzatarak gidiyorum gideceğim yere...ve o gizli tebessüm bendede oluşuyor....şimdi balkondasın sende.....yine arkadaşların...az önce büyük bir kavga ettiniz kimliği belirsiz kişilerle kanlar felan kötü oldum birden...sana bişey olucak diye korktum....biliyomusun o satır hiç yakışmadı eline....ve beni görünce balkonda içimden geçeni okumuş gibi yere bıraktın ya satırı çok mutlu ettin beni..lütfen bir daha kimseyle kavga etme olurmu....sık sık gül bana şimdi gülümsediğin gibi..:)
-
kıskanıyorum seni sevgiLim... seni kaybetmekten hiç oLmadığı kadar, hiçbirşeyden korkmadığım kadar korkuyorum... öyLesine işLemişsin ki iLikLerime!.. Sen oLmadan aLdığım her nefes kıyamet gibi sanki... her gece bir imgemi kurban ediyorum depremLerine.... sensizLikten nefret ediyorum ama senin olduğun bir zamanı da hatırLayamıyorum ki... Bakma öyLe bana! kızma, küsme, darıLıp kırıLma... ben dayanamam ki seni üzgün görmeye.. gözLerine her bakışımda ağLamamın ve hemen başka bir tarafa yöneLmemin sebebi hüznündendir sevgiLim.. sana oLan sevgimden.. sen imkansızımdın benim, ben de seni düşLerimde yaşatıyorum............
-
ve işte yine ordasın.....adın ne bilmiyorum ...ama sesin mıh gibi aklıma kazındı..hani gözlerimi kapatıp koca bir kalabalıkta bile bulabilirim seni....bugün içim öylesine bir huzurla doldu..sebebi sensin....hadi bakışınla teşekkür et bana...:)
-
bugünlerde aklım karışık sevgilim...düşüncelerim arasında yabancı bir bakış...farklı bir gülüş.....yok aldatmak değil....ben seni hiç aldatmadım.....ben hep seni sevdim.....bu başka bişey yüreğim harekete geçti sanki....ben galiba hiç olmayan senden gidicem....
-
yavaş yavaş geliyorum sana.....denedim ama olmadı.....her düşüsüm ayrı bir yakıyo canımı anlamıyorum bir türlü........sende uzaktan bakıp duruyorsun....yalan yok gözlerim arar oldu seni....hani ben valizimi alıp taksiye binerken öylece bakakalmıştın ya arkamdan....kendimi çok kötü hissetmiştim....sanki aramızda bişeyler vardıda seni terkediyomuşum gidi hissettim....ama döndüğümde hala seni bıraktığım yerde bulmak güzeldi....sanki gözlerinin içi gülüyodu....böyle çok güzelsin uzaktan masumsun.....yaklaşırsan cnımı yakamışsın gibi.....o yüzden hep o bahçede beni izle sen....bende kapıdan her çıkışımda takılsın gözlerim sana...
-
evet unutmadım unutamadım....belkide unutacak kadar zaman geçmedi...belkide ben istemedim kimbilir.....ama artık bu sondu.....deneyerek gördüm olmadı...yine pes etmişken yüreğim....çok güzel bir adım attı dün gece..
ve böyle giderse çok yakında minik kuş havalara uçacak....samimiydi sözlerinde...hiç bu kadar huzur dolmamaıştı yüreğim.....bu sefer gerçekten olucak gibi:)
-
ne güzel şeyler yazmışsınız ya inş bu yazdıklarınızı bundan sonra üzüntüyle diilde hep mutlulukla yazarsınız canlarım:)