Ölümden sonra pişman olmamak için, sağken helalleşmeyi ihmal etmeyin. En nefret ettiğiniz insan bile olsa ihmal etmeyin. En büyük günah kul hakkıdır.
Printable View
Ölümden sonra pişman olmamak için, sağken helalleşmeyi ihmal etmeyin. En nefret ettiğiniz insan bile olsa ihmal etmeyin. En büyük günah kul hakkıdır.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma."Hz. Muhammed (s.a.v)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yine kalktım sahura
kulak verdim tabur’a
el açtım ve yalvardım
dualar kabul ola
Sevdalın şu dağı del dese, koşar, delersin! İş Allaha geldi mi, gücün yok, sendelersin!
Necip Fazıl
Dünyayı arayıp ahireti bulanı hiç görmedik. Ama ahireti arayıp dünyayı bulanı çok gördük.
Hasan-ı Basri (ra)
Hayatta 2 şeye güveniyorum; biri aynaya baktığım da GÖRDÜĞÜME diğeri yukarıya baktığımda GÖREMEDİĞİME!.....
Nerede olursa olsun, Allahü teâlâyı unutmayanın imanı kuvvetlidir. Allah korkusundan dolayı harama bakmayan imanının tadını alır.
Allah’ı ve Resulünü her şeyden çok seven, yalnız Allah’ın sevdiklerini seven ve küfre düşme korkusu, ateşte yanma korkusundan çok olan kimse imanın tadını bulur..