Aynı soruyu soracaktım bende yusuf şimdi,aşağı inince senin yorumunu gördüm :) Hestadaki su nasıl bu kadar mavi? Yada bir ışık yanılgısı mı?
Printable View
Aynı soruyu soracaktım bende yusuf şimdi,aşağı inince senin yorumunu gördüm :) Hestadaki su nasıl bu kadar mavi? Yada bir ışık yanılgısı mı?
Photoshopta az oynadım özlem abla.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şırnak - İdil Çocukları
Anladım kardeşim,başarılı bir oynama olmuş yine :) Emeğine sağlık.Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şu fotoğrafın doğallığına bak ya :) Sana mı denk geliyor böyleleri yada çok mu dolanıyorsun yakalamak için bu tarz anları :)? Işığın daim olsun...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kaybolmuş Çocuk
Bir böceği çekmek hiç bu kadar keyf vermemişti doğrusu.
Kurtalan Expres - 24 Nisan 2011
Tillo
Küçük Göstericiden Büyük Tehlike
10 Mayıs 2011 - Siirt
Adı Özgür!!!
Belediye başkanı Emin sadık denizi getirmiş : )Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bunu güzel yakalamışsın, profesyonelce olmuş. Tebrik ederim.
Yorumsuz...