abi ellerine sağlık harika olmuş
eee photoshop volkan kardeşimizi onutmak olmazdı
:1:
Printable View
abi ellerine sağlık harika olmuş
eee photoshop volkan kardeşimizi onutmak olmazdı
:1:
Cosmussun abi ellerin dert görmesin, cok basarili caLismalar, bi ben ögrenemedim su isi yaa :D
İzmir bize ne kadar yakınmış orasıı Botann deil mi yaw :11: Hele yarın gidek ziyaretinee :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abii Maşallah Çok tatlı olmuşlarr
Allah Nazarlardann Korusunn harika yapmışın :3:
teşekkürler maynaq sağolasınAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : maynaq
Abii Maşallah Çok tatlı olmuşlarr
Allah Nazarlardann Korusunn harika yapmışın :3:
cümlemizinkini :1:
HARESİNİ UNUTMUŞTUM Bİ FLORESAN AMPÜL YETTİ :19:
eleman abi ellerin dert görmesin valla tam photoshop uzmanısın.. photoshop uzmanları senin yanında halt yemiş :D
abi süpersin yaw helal olsun valla diyecek bi söz yok
büyüksün baba.... :261: :261:
abi bütün çalışmaların çok güzel her geçen gün dahada güzelleşiyor
durmak yok yola devam
ellerine emeğine sağlık
Maşlalah yine donatmışsın abi volkan hoca dehşet olmuş çocuklarıda Allah bağışlasın çok süper kıyafetler son çalışmada çok güzzel başarılarının devamını dilerim abicim
ELeman abi Yıne süper işler başarmıssın :) ve Son Fotondakı modeLın cok seker cok datlu Emegıne sagLIk :)
harika olmuş ya bayıldım, özellikle tavşanı çok seviyorum ben ( ama benim için o ayı) çünkü tolga ayıları daha çok seviyor. :125: ellerinden öper.
çok teşekkür ederim. :32:
Allah bağışlasın el öpenleri çok olsun
rica bu arada :19:
eleman abi tominin bulunduğu çalışmanız beni çok kıskandırdı..
yaw ne kadar da belli oluyor siirtli olduğu... :D
onca güzel kızların arasında mı diyim öle olsun. tomi de maşallah gözlerini ayırmıyor sanki..
fikir düşünce ve ışık uymuş bir seviyede.
ışığınız bol olsun..
Elem@n abi çalışmaların çok güzel olmuş tominin duruşu biraz gülünç olsana tomiye o kızlaryakışır :D doğrusu umarım birgün bende sizin gibi böyle tasarımlar yapa bilirim
abi ne olmuş tomi kardeşime odamı yoldan çıktı acaba..:1:
eleman abim ellerine sağlık
Emegine saglık ozellikle tominin oldugu çalısmayı cok begendim:D
begendiysen sanada yapalım aynından ne dersinAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
hazır yeni nişan yapmışken :19:
Yok abi almıyım hayatımdan memnunum boyle bi fotograftan sonra nişanlıda kalamayabilirim :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
begendiysen sanada yapalım aynından ne dersinAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
hazır yeni nişan yapmışken :19:
ellerine emeğine sağlık eleman abi süper olmuş...korku filmlerindeki gibi....
abi gine döktürüyorsun
ellerine sağlık :1:
abim hariksın sağol ellerine sağlık :19:
yorumsuz bıraksam olur mu? çalışmanız herşeyi anlatıyor abi..
süpersın elem@n abiii
eleman abi on numara yapsınsın ellerine sağlık
güzeL emegine sağlık
resim paylaşacam acil yardım