gece ile ilgili tüm yazı, yorum ve fotoğrafları bir kaç gün sonra sunacağız. Gecenin yorgunluğu ve bir kaç sebepten dolayı geç yayınlayacağız. Şimdiden özür dileriz.
Printable View
gece ile ilgili tüm yazı, yorum ve fotoğrafları bir kaç gün sonra sunacağız. Gecenin yorgunluğu ve bir kaç sebepten dolayı geç yayınlayacağız. Şimdiden özür dileriz.
gece harika geçti keşke tüm arkadaşlarımız gelseydi
bu geceyi bize yaşatan herkese cok tşk ediyorum
nice senelere...
Bende okadar orda olmak isterdim sizinle aynı heyecanı paylaşmak.
Biraz bizede anlatsanız neler oldu nasıl geçti
Resimleri veya video sunsanız !!
Nice büyük Senelere !!
orada değildim ama eminim ki..rohan ve arakdaşları...en iyisini yapmak için ellerindeninden gelen herşeyi yapmışlardı... herkesin emeğine sağlık...
boardın yeni yaşı kutlu olsun :)
Teşekkürler Alish... Seninde aramızda olmanı inanki çok isterdim ve gecede aklımdan geçtin, bunu da bilmeni isterim.
ÖncelikLe Board 'ın 4 üncü Senesini En içten diLeklerimle kutlarım
inş UnutuLmaz 1 gece Yaşamıssınızdır ki öyle oLmuştur (:
Yeni yaşınızı kutlarım, Nice senelere
duyduğuma göre seneye HAKAN ALTUN geliyormuş. Hadi hayırlısı
güzel bi gece olmus gelemediğim için pişmanım boardın yeni yası kutlu olsun nice mutlu senelere
Gece gerçekten süpper geçti sadece geçtii demiyim hala gecenin kalıntılarıı üzerimizde...
İnanlılmaz bir etkinliğe imza attık. Ve gerçekten bizlerle beraber orada ter döken üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletmek sanırım en mutlu olacağımız durum...
Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Bizlere birçok kapıı açtı ve amacımıza ulaşıyoruz...
Umarım Siirtin Büyüyen gelecekleride bizlerin yaptıklarından ders alırda Memleketimizi Zirvelere taşımamıza yardımcı olur...
Gelen bütün arkadaşlara ve orada bizlere yardımcı olan dostlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz....
Sizler için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz... :)
akşam saatleri içerisinde yeni başlık altında gece ile yazı, fotoğraf ve videolar sunulacaktır.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayrıca bu konuda tarafımca kapatılmıştır...