haklısın serzeniştinin hepimiz farkındayız ettiğin duaya amin demek ten başka birşey gelmez elimizden bu mübarek günde ufak bir şehirde yaşadığımdan dolayı mutlu ve huzurluyum en azından çocuklarımı istediğim gibi yetiştirme fırsatım olcak
burcak
Printable View
haklısın serzeniştinin hepimiz farkındayız ettiğin duaya amin demek ten başka birşey gelmez elimizden bu mübarek günde ufak bir şehirde yaşadığımdan dolayı mutlu ve huzurluyum en azından çocuklarımı istediğim gibi yetiştirme fırsatım olcak
burcak
kesinlikle çocuklarınız çok şanslılar bence ve üniversiteyi büyük bir şehirde okurlarsa eğer sakın onları yalnız bırakmayın mutlaka herkes evladına güvenir ama yanlış kişiler,yanlış ortamlar,yanlış arkadaşlıklar allah korusun herşey başlarına gelebilir dikkat etmek lazım..
elem@n
haklısın büyük bir çoğunluk bunun bilincinde üniversite kazanan çocuklarnı pek yanlız bırakmıyor tabi her şey yine çocukta bitiyor eğitimini iyi almış biriyse zatensorun yok ama değilse bağlasasn fayda etmez
burcak
güzel sohbetti teşekkür ederim:2: sizin iftar saatiniz yaklaşıyor sigaraya az kaldı :54:bizim daha 1 saatimiz var :242:ben anneme yardım ediyim tekrar görüşmek üzere:2:
elem@n
görüşmek üzere şimdiden sizlere iyi iftarlar
ezan okunmasına 45 dakka filan var :59: ALLAH kabul etsin
bburcak
sizin ezana mı?bizim ezana mı? :213:
elem@n
ya haklısın valla 25 dakka filan var ben 18 : 30 diye biliyordum
18:15 miş :51:
burcak
açlıktan olmalı:2:iyi bakalım allah kabul etsin :19:
eleman
cümlemizinkini teşekkürler