sen bir tek gül ey yar tamam olur..:)
Printable View
sen bir tek gül ey yar tamam olur..:)
Git !
ZaLiM eLLeRine sAgLIk:D
olmaz olsun böle sevda öldürdü beni
SİİRT CEZAEWİNE gönderdi beni.!
Bu hafta site çok boş görünüyor.
Herkes askere gitmiş gibi. Bir hüzün bulutu dolaşıyor tepemizde. Alabildiğine karamsar ve hırçın.
Efsane_1907, Ette__56, Başkan Murat, Bir_TeK_SeN, Esmer Karizma ve DJ KOSO
hepsi de sitenin dinamikleri gibiydi.
Askere gittiler. Kimine Manisa çıktı, kimisine Ankara...
Düğün dernek kuruldu, eğlendiler giderken, En Büyük Asker Bizim Asker nidaları yankılandı Siirt Sokaklarında... Şimdi sokaklar bomboş, gören yas var sanacak, Siirt'in yarısı askere gitmiş gibi, her taraf sessiz...
Dün akşam Bir_TeK_SeN ve Esmer Karizmanın asker uğurlama gecesi vardı. Cengiz Tan ve Lütfü Turşak, gençleri coşturdukları yetmiyormuş gibi, kendileri de halaya katılıyor, sevinçlerine ortak oluyordu. Oynuyorduk...
Esmer Karizma, halayın başını çekiyordu, maşallah her oyunu da biliyordu, kendi tarzı olan şemmame oyunu bir mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Herkes hayran kaldı Esmer Karizmaya.
Bu akşam yine evinde, annesinin ve babasının yanında yatıp, onlarla uyanacak... Belki de sabaha kadar uyuyamayacak... Sabah erkenden valizini alıp yollara düşecek, annesi ve babası terminale kadar eşlik edecek ona, eller sallanacak, gözlerde bir kasırga kopacak; ana yüreği buna da dayanacak... Evladım askere gidiyor beyyyy....
İçimden geçenleri sıraladığım şu mısralarda, bugün ve yarın askere gidecek olan tüm Siirtli gençlere Allah'tan acil teskereler dilerken, geride gözü yaşlı analarıma sabırlar diliyorum.
keçike keçiçe le I LOVE YOU keçike:))
terketmek basit sevmek isee bir olayyyyyyyyy
git kendini daha çok sevdirmeden
**** kitap ismidir okumanızı tavsiye ederim****
Akşam geliyorum!
aklımda aklımda:D ladesi ben kazanacam:q