... denetimi yüklemek için oluşan sayfa açılmıyor
Printable View
... denetimi yüklemek için oluşan sayfa açılmıyor
Yayini dinleyemiyorsaniz, Flatcast Producer F5.2 indiriniz yaziya tiklayin
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İnanın Arkadaşlar anlamış değilim neden girilmediği hakkında her türlü yolu denedim saolsun serserinim yardım etti ama olmuyor :(
Arkadaşlar anladığım kadarıyla flatcast sunucusu hata veriyor çünkü çıkıp tekrar girdiğim zaman hata veriyor...Üzgünüm bugün yayın alamadığım için:(
Nasıl bir hata ekran goruntusu mor veya mavi renkte ise solda 3- 4 satır kucuk ekran pencersi varsa int.expoler sekmesinden açma yayını başka müzık çalar açma olmuyorsa reset at herhalükarda girersin okAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yayındayım keyifli dakiakalar gecırmeye ne dersiniz...
iNTERNETİNİZ BOL RADYONUZ ACIK OLSUN
abi war bu işte bişey yaa bende indirdim yükledim ama sayfa açılmıoor :((
Bana ekran görüntüsünü ekleyebilirmisin buraya ?Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Arkadaşlar Yusufun acil işi çıktı yayın bende şu an Herkesi Beklerim...
Dj Ex'le Keyifli Dakikalar için Buyrun