bayram dolasıyla pek gıremıyorum
+
şu an sitede aktif uye oldunu zannetmıyorum...
Haıyırdır bi seymi itiraf edicen :)
Printable View
bayram dolasıyla pek gıremıyorum
+
şu an sitede aktif uye oldunu zannetmıyorum...
Haıyırdır bi seymi itiraf edicen :)
Hayır itiraf edeceğim bir şey yok sadece sayfanın sonunda bir sürü çevrim içi nick var sende sohbetn başında pek kimse yok dediğin için şaşırdım... Bir türlü kim çevrim içi yada cevrim dışı çözemiyorum:)
şimdi siteden tam olarak cıkış yapmassan orda senın nıckın bı surelıne onlıne gozukur bazıları dırek kapatıyo safayı onun ıcın bı suelıne onlıne gozukuyo olay bundan ıbaret ama az cok bılıyorum sımdı kımlerın burda oldunu mesala sen :)yanı sen onalra bakma yanıltabılır senı...
Anladım tşkler
bence bu kdar muhabbet yeter benım cıkmam lazım malum yarın cuma namazıda war :)
muhabbetımıze baska zamn devam edrız anlatacak bi şeyımız kalsın demi :)
kendıne ıyı bak bı sonrakı muhabbete gorusmek dılegıyle hayırlı geceler ...
Sanada hayırlı geceler sohbetin için sğl
sende sağolllll prenses
Alıntı:
''KÜBRA'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kimler çevrim içi alanında bir sorun var coikelerden kaynaklanıyor güvenlik nedeniyle bir süreliğine böyle kalacak forumumuzun 3.8.0 versiyonunda sorunu halledecez rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
city of angels geçmiş bayramın mübarek olsun
Birşey soracam son yazılan mesajlar ve konular görünmüyor ve yazı tipleri,rengi,resim ekleme modu...vs onlar görünmüyor sorun mu var yoksa öyle gerektiği için mi kaldırıldı...
Teşekkürler ex seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
sorun yok ex bbcode'lar grektiği için geçici bir süreliğine kaldırıldı ve yeni temada son konu ve mesajlara rahatlıkla ulaşabileceksiniz bu ara vardiya saatlerimin ters olması nedeniyle çalışmalr yavaş ilerliyor.