slm arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar...!
Printable View
slm arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar...!
a.s iyi akşamalarAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsınız
hayırlı geceler kimler var..:)
ben varım ama çok fena dişim ağrıyor yatamıyorum diş ağrısından:61:Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
geçmiş olsun allah acıl şifalar versınnsen o dişe bıraz tuz serp 10 dakkaya bişi kalmaz:) vallaha denesene:)
dişimin ağrısı kulaklarıma başıma vuruyor öldüm yafff ne işkenceymişşşAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayyy ablacım ne olur dişten bahsetme bana bir kere çektim Allah kimseye göstermesin.Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
görenler varsada Allah sabır versin diyorum..
çok geçmiş olsun ablacım Allah tan acil şifalar dileğiyle..:)
Arveles varsa hiç düşünmeden al bir tane. 5 bilemedin 7,5 dakikada ağrı falan kalmıyor. Eğer derin çürüklü bir diş ise karanfil bastır üstüne o da birkaç dakika içinde ağrısını götürüyor. Tecrübeyle sabit olduğundan böyle diyorum.
ya evet abla diş ağrısı hiç bişeye benzemiyor bired ağrısı kulaklarına vurmuyormu?Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayyy çok sinir bozucu ve çileden çıkartıcı.
apse mi yapmış dişin yoksa çürük mü?