Özlem bilgisayarı çöpe at gitsin :)
+
Yayın devam ediyor
Printable View
Özlem bilgisayarı çöpe at gitsin :)
+
Yayın devam ediyor
:) çöpe mi??aslaa :D:D
Yusuf TeamViewer ile bağlanıp sorunu çözebilirsin.Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben hertürlü bağlanırımda abi karşı ki tarafında onayı lazımAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yusuf la bağlan hayata
Hayata bağllan yusufla :p
abi onun sorunu port sorunu çünkü buradaki eski konulara bakın hepsi aynı hata giriş yapamıyor modeme port kurulmalıdır...(diye düşünüyorum):)
Ben şahsen, port açmadan dinleyebiliyorum.
virüs programlarından veya active X kurulmadığından kaynaklanıyordur.
Alıntı:
You are connected via a router/firewall with the internet, which blocks UDP frames. Create a fixed mapping on port 40123 to the sender PC. Some explainations how do this you will find at [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Türkçesi
Bir router ile bağlı / güvenlik duvarı UDP kare bloklar internet ile. Gönderen PC bağlantı noktası 40.123 sabit bir harita oluşturun. Bazı explainations nasıl [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] de bulabilirsiniz bunu..
Abi bu hatayı port ayarını yapmadan önce alıyordum.Birçok bilgisayar port ayarına gereksinim duymadan girebiliyor.Özleminde port ayarı yapması gerekiyor bence...Tabii eğer başta denetimi yüklemiş ve antivirüsü devre dışı bırakmışsa...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yayındayım keyifli dakiakalar gecırmeye ne dersiniz...Hareketli&Slow
DjYusuf la Müzik ve sohbet bir arada
iNTERNETİNİZ BOL RADYONUZ ACIK OLSUN