o birşey dediğin oluyor on şey hatırlatırım aslında sen aynaya bakınca hatırlarsın zaten de neyse..:DAlıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
o birşey dediğin oluyor on şey hatırlatırım aslında sen aynaya bakınca hatırlarsın zaten de neyse..:DAlıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sana iyi uykular rose Allah rahatlık versin
sanada merhaba çılgın ette
sen mi bişey deyip sinirlendirmişsin anlamadım
yavv abi hepsi bi yanlış anlaşılma valla...ama gelde anlat bu sinirlendiren insana...
aaaaaa ayıp oluyor ama ben sinirlenmedim ki..Alıntı:
aksine yüzümde güller açıyor..
ama gelde anlat sen şu sinirlenene..
vallahi ben sinirlendim haketmediğim şeyler duydum...ama bitti bende senin gibi gülüyorum..ama donuyorum yaaa.çok soğuk burası...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla nerde nasıl görüştünüz konu nedir bilmeden yorum yapmak bana düşmez ama
ette seni bildiğim kadarıyla sinirlendirecek bi tip değilsindir ama rose yi burdan tanıdığım kadarıylada oda boşa sinirlenecek biri değil
saat geç olmazsa bi mahkeme kuralım ben kadılık yaparım derdim ama bu saate sağlam karalar veremem en iyisimi siz ufak tefek b sorunsa uzatmayında dostluk kazansın ;)
dostluk kazandı zaten eleman abicim bu arada beni bu şekilde iyi tanımana sevindim..
yaşasın beni seven bi abim var:98:
sahi sen niye tir tir titriyorsun..Alıntı:
işyerin çok mu soğuk??
hehe dostluk kazandı..eleman abi valla hepsi benim sayemde onun yaptığı bişey yok...bak eleman abi benide tanıyomuş ohhhh...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evet nöbetçi eczaneyiz bu akşam..ve burası çok soğuk..sadece bi ufo denilen ısı aleti var oda hiçbi etki etmiyo maalesef...Alıntı: