valla arabayı satalı aylar oldu banada çok uzaksın yoksa aybettin bırakırmıydım
seni çulsuz oralarda geleceğin kalecisi ni ufak bir romatizmal hastalık yüzünden başlamadan bitirmek istemezdim
sen yinede üşümemeye bak ;)
Printable View
valla arabayı satalı aylar oldu banada çok uzaksın yoksa aybettin bırakırmıydım
seni çulsuz oralarda geleceğin kalecisi ni ufak bir romatizmal hastalık yüzünden başlamadan bitirmek istemezdim
sen yinede üşümemeye bak ;)
ohhh sende gel sabah 8 den beri ayakta dur..reçete ver..rafları doldur...sonrada sabaha kadar nöbet tut..valla hiç kusura bakma ben çok yorgunum..benimde dinlenmeye ihtiyacım var...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vayyy kimin abisi...çok sağol abi..düşünmen bile yeter..ben bi şekilde ısınırım abi..olmadı eczaneye yakar öyle ısınırım :DAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benden ne nöbetler geçti ah ah..
çok özlüyorum valla..
çalışsamda uyumasam yani..
insan çalışınca hiç yorulurmu? yahuu daha fazla dinçlenir enerji dolar ben öyleydim valla..
kendimi övmek gibi olmasın ama cidden öyleydim..
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
maşallah...valla hiç kusura bakma ben almıyayım canım..hem sordum ya sen nerde çalışıyodun...siirttemi...?
yok siirtte ne işim var benim ben siirtli bile değilim..
ama bu site bambaşka..
neyse siteyi övmeye kelimeler yetmez..
ben istanbulda yım ve burda çalıştım..:)
hmmm o zaman niye bana laf atıyon be...sen buradaki işi oradaki işlemi kıyaslıyon şuna bak ya..burda pestilimizi çıkarıyolar valla...amele gibi çalıştırıyolar...Alıntı:
kendi aranızda konuşmayın :)
sanane ya aaa..Alıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abimle iki çift lafta mı konuşamicaz..
sinirden gülüyor bir şekilde muhabbet ediyoruz..
neyse sen bilirsin kolay gelsin..
çalışan demir paslanmaz misali inşallah patronun seni hep ve dahja fazla çalıştırır.
sinirden gülüp karnına ağrılar giricek kadar..:p
neyse cidden ben kaçıyom...hadi byee...Alıntı: