sağol abi..Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen gereğini biliyorsun zaten ellerin dlin dert görmesin diyerek
şew xaş.
baş baş..
Printable View
sağol abi..Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen gereğini biliyorsun zaten ellerin dlin dert görmesin diyerek
şew xaş.
baş baş..
anlıyorum bişey olmadığınıda biliyorum ama bazı tavsiyelerim oalcak uyacağından eminim
maksat bu durumlara düşmemek se tecrübelerden faydalanırsın fenamı :))
şükür ilk defa doğru bişi söledin..Alıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi uykular Allah rahatlık versin roseAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yoo çok iyi olur sağol abi..Alıntı:
yarın dinlerim seni..:)
eyvallah abi ne demek senin o güzel öğütlerini tavsiyelerini dinlemeyi tabi isterim...
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
he walla öyle oldu...
hadi uyuyun sizin genç vücutlarınızın uykuya ihtiyacı var
bende biraz tv izliyeyim gece gece yordunuz beni bak sırtım filan ağrımaya başladı yaşlılık işte ne olsun öhü öhü :))
hepinize hayırlı sabahlar der ve ben kendimce perdeyi kapar tv ye bakar herşey gönlünüzce olsun by by lar
sanada ii geceler abi..allah rahatlık versin...Alıntı:
ama ben hala buradayımm...çünkü gidecek başka yerim yok...:D
slm arkadaşlar kıza bi sohbete ne dersınız :)