eyvallah saol canım...kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın....rose yerime çikolata ye olurmu...bu akşamda erken yatalım...byess..
Printable View
eyvallah saol canım...kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın....rose yerime çikolata ye olurmu...bu akşamda erken yatalım...byess..
benim erkeğe benzediğim felan yok.Alıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kızcağız karıştırmış işte..
gülüm sende bi nicke bak be canım hiç erkek nickine benziyormu..
ben moderatör olduğum için prenses yazmıyor..
ama rohan abiye söyliyim.
bu bayan moderatörlerin yazılım renkleri farklı olsun..
hala hala erkeğede benzetildik ya artık ölsekte gam yemeyiz artık..
bende diyorum bu niye bana abi diyip duruyor..:98:
güle güle..Alıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende biri,ni kıza benzetmiştim bak şimdi benzettiğim kişiyi şimdi daha iyi anlıoyrum..
Allah rahatlık versin..
çikolatamı oo sen merak etme ben herkesin yerine yerim..:98:
ya vallaha bilmıyodum yeni örendım önceden deseydınız ya :)
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rose abi varmı bi isteğin.bi emrin :D:D:D
:):):):):) sende mi erkek sandın bak ben tek değilmişin ablası:)
sinirden gülmeye başlarsam birdaha kimse tutamaz beniiiiiiiiiiiiiiii:mad:Alıntı:
carzy zaten delisin..
bari beni delirtme:61:
bu arada sawuranlı bi mesajda 3 ten fazla smiles kullanmak yasak..tamammı kardeşim bi daha olmasın..buradanda uyarayım seni...
:):) ama bunu örendiğim iyi oldu demek dıyer moderatörlerde bayan he onlarada abi çekiyordum :):):)
tmm abi kusura baqma