alemsin kont :))Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sende uçan daire kadar bi içli köfte yeseydin o cüsseyi anca o keserdi
hani en kıymalı kitelinden ;)
Printable View
alemsin kont :))Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sende uçan daire kadar bi içli köfte yeseydin o cüsseyi anca o keserdi
hani en kıymalı kitelinden ;)
akşamdan kalma bir şeylere de razıyım ama kalmamış bir şey. :p akşam yemek neydi yaa? bak unuttum :p açlık başıma vurmuş besbelli.
S.a. hayırlı aksamlar sohbetınız bol olsun...
alaykümesselam yusuf hoş ama geç geldin bu gece
aran sen kont mutlaka bulursun bişeyler yerinden bi kalka bilsen bulacağından eminim senin ismin gibi benim değil
bence aramızda bı ac warsa oda roHan :D
sen öyle san akşamdan karnını doyurup bi güzel uyumuş bile bizim gibi gece kuşumuAlıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
serserilikten uzak tok karnına 5. rüyasını bile görmüştür oo ;))
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
haklsın abi burda derslerımle ugrasıyorum tatıl donemıne gırıyoz ınsallah sıırte gelıyorum pazartesı .bıde bana kola sozun wardı onuda unutmamısım :) tatılden sonra sınavlar yanı cok zor cok sıkıyorlar bızı
hayırlı geceler gorusmek uzere eleman abı sen cevabını yaz yarın bakarım :)
oralara kadar gidip derslerini ihmal etmen ayıp olurdu zatenAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
en iyisini yapıyorsun geldiğinde görüşürüz ..... ben yemek biliyordum ama kola ile kurtarırsak iyi valla
günaydın millet nerdesiniz yaa uyanın olmuyo böyle kimse yok benim canım sıkılıyo tek başıma :(
gunaydın....heseyin gonlunuzce gecmesi dilegiyle.......hos bulduk :)