Mod oLanLara ne takıcaz ? takıLarı ben sahsen takmak istiyorum. bu görevi bana Layık görürseniz pisman oLmicaksınız :D bende nüyük onur duyucam gercekten :p
Printable View
Mod oLanLara ne takıcaz ? takıLarı ben sahsen takmak istiyorum. bu görevi bana Layık görürseniz pisman oLmicaksınız :D bende nüyük onur duyucam gercekten :p
Yeni site ile birlikte büyük bir değişime gidilmiştir. Yönetim konusunda sıkıntı çektiğimiz için tüm moderatörlerde bir yenilemeye gidilecektir.
Eski moderatörlerin bazıları yine görevlerine devam edeceklerdir. Ama bize teknik açıdan çok daha verimli, internetten anlayan, sitede yardıma dayalı üyelerin isteklerine cevap verebilecek moderatörlere ihtiyaç vardır.
6,900 üyeye ulaştık. Üye sayımız arttıkça, ihtiyaçlarda artmaktadır.
Moderatör olmak isteyen kişilerin uzmanlık alanlarını da belirtmeleri rica ediyorum. Günlük internete bağlanma süresi, siteyi kullanması vs. bu konulara ağırlık vereceğiz.
abi biz yazmıştık bu konuya ama sanırım silinmiş??neden we kim tarafından bilmiorum??görew wermek isterseniz alırım abi,ilgi alanlarımı da biliorsun zaten,edebiyat,teknoloji we galatasaray.okul olmadığı için daha sık takılıordum okul başladıktan sonra azalabilir biraz.öle işte,kolay gelsin abi.
abi bende mod olmak istiyorum geyik-gırgır-şamata,fıkra alemi, motor ve otomobil dünyası,size ait şiirler,oyun dünyası bunlardan sizin belirleyeceğiniz bölümlere mod olmak isterim
ben sildim özlem daha doğrusu silmedim senin yazdığın mesajdan 2 gün gerisine aldım siteyi.Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi bılıosun benbu siteden çok zevk alıyorum ve hep bu sitedeyım ve bu sitede mod olmak bana ayrı bır zevk ve deneyi m vercektır hem kendım acımdan hemde site uyelerıne hızmet etmek ıstedıgımden benıde aday gorursen sevınırım ilgilnedıgım konular spor cep programlarında bende ıyı yok:) fıkra bılmece işte ve bu konulara yakın
saygılarımla
figo bütün başvurular mutlaka değerlendirilecek şuan tasarım değişikliği nedeniyle moderatör grubumuz bile yok gruplar oluşturulduktan hemen sonra gereken yetkiler verilecektir.
yetkileri vermeden önce gelenek haline gelen toplantılarımızda kimlerin yetki sahibi olacağı toplantıda belirlenecek saygılarımla :)
anlıyorum abi ewet ole sabir edecez:)
mod başvuraları ne zmn belıı olcak
kimler olacağına yönetim karar verecek. Bir toplantı yapılacak ve yönetim şekillenecek. Konuya sadece şu şekilde cevap yazılsın.
Ben moderatör olmak istiyorum. Günün şu kadar saati internet başındayım. Şu kadar yıldır internet kullanıyorum. Sitenize şu kadar zamandır üyeyim. Forum sitelerinden anlıyorum. Şu kadar sitede görev yaptım/yapmadım. Şu şu şu bölümlerde uzmanım. Bana görev verirseniz üstesinden gelirim. Siirtliyim, malatyalıyım, afyonluyum vs.
bunun dışından birşey yazmayın lütfen. Tercih sizden görev bizden.
Bu iş gönül işidir, emek işidir. Bu şehri ve bu siteyi beraber yüceltmek için el ele vermeliyiz.