Kont abi süper olmuş gerçekten emegine sağlık
Printable View
Kont abi süper olmuş gerçekten emegine sağlık
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
emegine saglık cok gusel paylasımlar
Süpersin abi. Bi ara bana ders verirsiniz artık :)
süper olmuş emeğine sağlık..!
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kesinlikle tek bir fırça darbesi bile yok o çalışmada.
hocam bende diyorum bu kont abim bu mesajımı nerden almış bakayım :D 3 sayfa önce :)
aa bana öyle geldi...
Çalışmalarınızı yeni gördüm ve hepsi birbirinden güzeller..
çok kaliteli bir yapım sergilemişsiniz..
ellerinize emeğinize sağlık:)))
başarılarınızın ve çalışmalarınızın en iyisini yapmanız dileğiyle:)))
gözümden kaçmış demekki mesajın :)
Teşekkürler.Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ayrıca yukardaki çalışmayı yaptığımda nedense güzel olduğunu düşünmüştüm ama az önce birdaha baktım aslında çok feci olmuş. renkler falan felaket. demek aradan zaman geçince bakış açısı da değişiyor.
daha tam olarak bitmedi bu çalışma ön çalışma da diyebiliriz bunun için. sıfırdan yapıldığı ortada zaten belirtmeme gerek yok. :) parmağım ağrıdığından yerdeki kan birikintisini öylece bıraktım :p