[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok güzel olmuş...ellerine sağlık teşekkürler....
Kim Küstürdü Seni aşka
GüzeL oLmuş TebrikLer
ellerine saglı yigen bize bi tane yapmadın gitti ha...
kolayı çoktan başarmışsın.
zor olanıyla uğraş..
mesela vereceğim linkin hemen alt sağ köşesinden biri çıkcak ve editlemeni istiyorum.
Siirtliler board sitesine hoş gelkdiniz desin...
hadi bakalım kolay gelsin...
Buyrun arkadaşlar bunun üzride biraz çalıoştım umarım beğenirsiniz
Rohan Üstat Sana Bahs ettiğim buydu Bak
Kardeş doldurmussun yine burayı sondaki bayrakta yesil yerine beyaz renk ve fontu düz bişey kullansaydın daha çekici olacağını düşünüyorum.Scriptlerden her zaman yararlanmanı tavsiye ederim.Başarılarının devamını dilerim.
tam orjinal olmasa da emek verilmiş bir çalışma...
Alttaki yazının puntoları az daha küçük olup beyaz tonda bir yazı olsaydı ve üsteki yazının yazı karakteri ariel black olsaydı bence çok daha güzel olacaktı...
orjinal çalışmaları görmemeiz dileğiyle. emeklerinden dolayı bu güzel çalışmanız için teşekkür ediyorum...
Buyrun