kont herzaman söylediğim gibi harikasın kabiliyet ve hayal gücüne hayranım daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyorum başarılar kardeşim.
kont herzaman söylediğim gibi harikasın kabiliyet ve hayal gücüne hayranım daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyorum başarılar kardeşim.
Güzel düşüncelerin ve temennilerin için çok teşekkür ederim. :102:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
Keyifli bir yarışmanın daha sonuna geldik. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
"YAŞADIĞIMIZIN KENTİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKALIM"
maziyi gözden geçirmek keyif verdi.
Eeeeeeeee kim kazanmıştı bu yarışmayı. :D
evet sen kazanmıştın :)
yeni öğreniyorum bunu [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzel işler çıkıyordu devam etsek ya üstat hazır ve tıkılı kaldım
hem müsait bir gün ayarla hazır ben evdeyim şu corel draw ı kuralım misafirim olursun
ben tebrikleri senin yerine kabul etmiştim kont:))
bayramda görüşelim o zaman abi. Ben müsaitim o vakit.
sağol eLeM@N abi eksik olma. beni tebrik eden olmadı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ha bide arzu pastanesi vardı o ne oldu [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]