ben dedim karsı katım amatörden takım getirdi işimiz zor diye :D
bak aldılarda...
neyse [BLINK]bu sitemizin ilk yeningisi[/BLINK] olur böyle olaylar...
ben dedim karsı katım amatörden takım getirdi işimiz zor diye :D
bak aldılarda...
neyse [BLINK]bu sitemizin ilk yeningisi[/BLINK] olur böyle olaylar...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
fotolar güzel ama sonu kötüü kahretsin beni oynatacaktınız görecektiniz fileleri yırtacaktım...
güzel bir maçtı olaysız ve dostça bitti her iki tarafa teşekkürler
özellikle erol ette nin yani board file bekçisinin yanaklarından öper tebrik ederim
harika kurtarışlarıyla en azından farkı önledi ulaşın çaba ve gayretleride görmeye değerdi herkesi kutlarım :))
Güsel Maçtı Ama Anadolu Lisesi Değilde Siirt Spor Gelmisti Ona Rağmen Board Spor ümidini Kesmyeip Mücadele Etti Yenildik Ama İyi Oynadık
Sağlık Olsun
Güzel bir maçtı. Bu maçın hemen ardından alınan bir karar ile Oynamak isteyip oynayamıyan üyelerimize de fırsat olsun diyerek, Cuma Akşamı saat 22.23 arası Kızılay Halı Saha Tesislerinde maç yapılacaktır.
Şuan için oyuncu listemiz aşağıdaki listeden ibarettir ve herkes oynayabilir.
RoHaN
ZırcoN
Derbeder
Masiwa
Co-Dalton
Kakaosuz-Çikolata
Crazzy-Ette
Nefesimsin-Mse
Ette_56
Ulash
Cambaz
PuntaS
EsmeR
Babanın Oğlu Kemal
Dj-KenaN
Başbelası
Elem@n
Fiko56
------------
bu mesajımın herkesce okunması ve maç saatinde hazır bulunmaları rica olunur.
RoHaN
ZırcoN
Derbeder
Masiwa
Co-Dalton
Kakaosuz-Çikolata
Crazzy-Ette
Nefesimsin-Mse
Ette_56
Ulash
Cambaz
PuntaS
EsmeR
Babanın Oğlu Kemal
Dj-KenaN
Başbelası
Elem@n
Fiko56
cuma günü oynayacak oyuncular bunlar...
gerçekten kendi aramızada bi maç oynasak süper olur !!!
Bi gun bizim Ortam a karşı yapsanız ne iyı olur ama işte istanbuldayız
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
güzel bir maçtı olaysız ve dostça bitti her iki tarafa teşekkürler
özellikle erol ette nin yani board file bekçisinin yanaklarından öper tebrik ederim
harika kurtarışlarıyla en azından farkı önledi ulaşın çaba ve gayretleride görmeye değerdi herkesi kutlarım :))
abi çok teşekkür ederim...ben elimden geleni yaptım ama yenilmeyi önleyemedik...sağlık olsun oraya bizi desteklemeye gelen herkese ve oynayan arkadaşlara çook teşekkür ederim...
derbeder ne demistim ben sana yenileceksiniz cumanın gelisi persembeden belliydi bazı faktorleri dile getirmistim ne demistim hatırla disiplinli oynayacaklar maca bilenecekler... vs vs ama sen alırız demistin :) ramyi cok arasınız coook neyse siz board gecesinin bi aksam oncesinde mac ayarlayın ins gece icin gelirsem mactada oynarım yeneriz onları :)