geldim günlüküm..nasıl özlemişim evimi mahallemi..ya ben napıcam anlamadım bir türlü...ne oldu biliyomusun müthiş dört gün geçirdim..anlatmıcam büyüsü bozulmasın istiyorum....
Printable View
geldim günlüküm..nasıl özlemişim evimi mahallemi..ya ben napıcam anlamadım bir türlü...ne oldu biliyomusun müthiş dört gün geçirdim..anlatmıcam büyüsü bozulmasın istiyorum....
günlük kör oldum ....göz pınarlarım kurumuş biliyomusun....sağlık olsun...bide gözlük verdi....bugün maceralı geçti günüm..sonra anlatırım söz....gittim görmekte zorlanıyorum çünkü
geçmiş olsun caneem hayırdır neyin war...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : yasemin_tutku
günlük kör oldum ....göz pınarlarım kurumuş biliyomusun....sağlık olsun...bide gözlük verdi....bugün maceralı geçti günüm..sonra anlatırım söz....gittim görmekte zorlanıyorum çünkü
bu aralar seni göremiyom nerelerdesin !
kısacası bugün çook yoruldum hep ters kişiler rast geldi bu kadar günlügüm:D[BLINK]
saol canem...iyiyim gözlerim bozulmuş..:)bişeyim yok...dün ilaç sürmüştü doktor ve 24 saat görme bozukluğu yaşacaksın demişti....göremiyodum şimdi maşallahı var gözlerimin..bide gözlük taktımmı süper olacak:)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
geçmiş olsun caneem hayırdır neyin war...
bu aralar seni göremiyom nerelerdesin !
buralarda yoktum....istanbul dışındaydım dört gündür....pazar akşamı geldim...
günlüküm.....birzdan gözlüğümle bütünleşmeye gideceğim..optikçi çocuk numarayı almıştıya evin.....az önce aradı.....gözlüğünüz geldi bayan pardon isminiz neydi dedi....yasemin dedim bende....bekliyorum yasemn hanım dedi...ne bekliyosa töbe ya..:)
sözümü tutayım günlük...dün güzel bi gündü anlatayaım..sana....sabah erken saatte kalkıp büyük kuzen küçük kuzen ve be üçümüz hastahane yoluna koyulduk...gır gır şamata gittik....önce muayene için küçük kuzen girdi....sonra doktor ilaç damlatmış göremiyomuş...ben ona kahkahayla gülerken..beş dakika sonra girdiğim muayeneden bende kör olarak çıktım..:)
eve gelirken...kuzen önündeki basamağı görmeyip düşünce bende ona körmüsün görmedinmi dedim...bunu söylerkende duran arabaya çarpmazmıyım...gülmekten karnımız ağrıdı...sonra bir araba geçiyo....kuzen diyoki ne güzel araba sarı sarı diyo...bende kör ya o kırmızı diyorum....büyük kuzende bi susun be körler o beyaz araba..dedi..haha....optikte bile yıktık ortalığı......
doktorlar sizin gibi hastalara can feda dedi..optikteki delikanlıda siz hep gelin ya çok güldürdünüz beni dedi....:)
akşam halamda dalga geçti bizimle.....haha şimdi görmeye başladım acaba numaamı yapsam görmüyorum diye..:D
neyse az işim var sonra gidicem....:)
sabah sabah uyku sorunu yaşıyorum günlük..diceksinki normalmiydi ..evet normale döndü..bende normal insanlar gibi geç saatte yatıp geç saatte uyanabiliyorum..:)
dün gece dörtte yatmıştımki sabah sekzde kapı çaldı.recep abim yasmin burak evde yalnız durmuyo yanına çık hemen dedi..gözlerimi uyuştura uyuştura teyzesinin balının yanına çıktım...beni görünce gülücükleri atmaya başladı....ısırdım heryerini bende..
Günaydın Günlük.
ne yapıyorsun iyi misin...
bak yasemin Ablamın Gözleri iyi oluyor yavaş yavaş.
Ve herşeyi daha net iyi bir şekilde görüyor.. ben ise Gözlerimin olduğu halde neden görmüyorum. neden yaşayamıyorum...
off be günlük neden bu demli hayat hep bana kötü gelir.. bazen gidisem gelir bu şehirden ama olmuyor gidemiyorum.
dün msn üzeri konuşup sohbet ettiğim cana yakın bir dost.. herşey ne kadarda güzel başlamıştı oysa ki. son anda kalbimi kırdı işte son sözzleri ile. ben de dayanamadım engelledim. silmedim çünkü silemiyordum onu. kardeşimdi benim dert ortağımdı bazen. yarama merhem oluyordu.. günler gelkir yaramıda kanatıyordu. ama herşeye rağmen sevdim ve hala da seviyorum o pıtırcığı.
eee günlük benim hayatta yasemin ablanınki gibi bir şey işte.
gün gelir ağlarım kaderime. gün gelir gülerim hayata mutlu olurum.
ne yapacağımı nereye gideceğimi bile bilmiyorum.
başak vardı hatırlıyor musun günlük. okim? nasıl birşey inan hala bilmiyorum.
selin ise çözülmemiş bir insan hala o ben ona bundan böyle **SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME** diyorum.
ama işte benim o biricik pıtırcık kardelşim varya beni yanlış anladı ve bana ağır gelen bir kelime kullandı dün leyin. ben bu yüzden engelledim işte onu...
günlük bu esmeri sen gördün mü? yakışıyor mu acep ablama. :D
Üç günlük dünyada 2.günümü yaşamaktayım...
derbeder iyi hatırlattı esmer bana yakışmışmı fikrini söylemedin hiç.........hah aferin sıkıyosa yakışmamış de.:D
derbeder ben artık savaş açtım yaşama geçen zamana saniyelere...beni üzmeye yeminli insanlara....ve gözyaşlarımane olursa olsun güçlü görünmeye yeminliyim.....söz verdim herşeye.......iyi olacak hayat inanıyorum....sende inan
günlük bu kız hala bilmiyor ya benim ona inandığımı ve güvendiğimi.
Günlük kardeşim sende ona deki derbeder abimin sağı solu, gecesi gündüzü yok..
ne zaman yüzü güleceği bilinmez.
sen sölemeye devam günlük o dinlemesede. her gece karanlık odada bir başına kaldığını ve canı sıkıldığında tek dostu olan kaleme sarılıp yazlığa geceye yazdığı şiirler teselli verir derbeder abime de günlük de...
günlük derbeder beni yanlış anlamış ....ben bana inandığını biliyorum o dediya hani bana benim hayatımda yasemininkinde farksız diye...ben ona teselli bir dost öğüdü gibi söyledim....
bana inandığını biliyorum günlüküm.....teşekkür ederim. söyle ona tamammı...oda üzülmesin oda sıkmasın canını