bekleriz uğurcum...
Printable View
bekleriz uğurcum...
Kartal56 abimiz için yer tahsisi yapılmıştır. Dışarıdan gecemize gelecek olan veya gelmeyi düşünenler için yer tahsisini yapmış bulunmaktayız. Konaklama konusunda bir sıkıntınız olmasın. Kiralık oto için Siirt'te 2 firma hizmet veriyor. İki firma da sitemizin dostlarındandır. Gereken neyse başgöz üstüne yapılacaktır.
Gece için geri sayım başladı.
vayyyugurumm hoşgelmisin kardeşimmmm aramaıza :39:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : uğur_ette
selam arkadaşlar ben yeniyim burda bu güzel geceye bende katılmayı cok istiyorum
inş gelecem bu harika geceye
rohancım ilgi ve alakan inan beni mahcup ediyor simdiden heyecan fırtınası basladı her sey icin sonsuz tsk ler
bu arada gecede siirtli yerel sanatcı gorme ihtimalimiz nedir?
Gecemize Siirt'in yerel sanatçılarından Cahhor (nevzat Turhan), Şükrü Çoban, Deng bej nebi, Koçer osman, ve mecit... katılacakAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
bu arada gecede siirtli yerel sanatcı gorme ihtimalimiz nedir?
ooo muthis....tamam olay budur iste
inşallah ölmesek gelce güsel olcak
turkıyede yankı yapacak bır gece olacak ..
DERBEDER GECENİN ÇOK GÜZEL OLACAĞINA İNANİYORUM O GECEDE OLMAK EN ÖNEMLİSİ SİZİN GİBİ ARKADAŞLARLA OLMAK BU DAHA DA GÜZEL GECE GÜZEL OLACAK DİYORUM ÇÜNKÜ O GECEDE HERKES TÜM SAMİMİYETİYLE ORDA OLACAK VE HERKES AYNİ ŞEY İÇİN ORDA OLACAK SİİRTLİLER BOARD İÇİN ORDA OLACAK . BEN ARKADAŞLARİM VE DOSTLARİMLA ORDA OLACAM VE O GECEDE SİİR OKUYCAM BELKİ GÜZEL OKUYAMAM AMA YAPABİLDİĞİMİN ENİYİSİNİ YAPACAM.HERŞEYİN ÇOK GÜZEL OLMASİNİ İSTİYORUM MUTLAKA HERKES GELSİN BEN DE ORDA OLACAĞİM İNŞ. DERBEDERE GÜVENİNİYORUM hadi bakalim kolay geisin herkese SEVGİ VE DOSTLUK ADİNA ADİM ATMAYİ UNUTMAYİM KENDİNİZ İÇİN BUNU YAPİN BEN CE BUNU HAK EDİYORUZ DEMİ ....