sağol kardeşim tşkler tabiki shopcu ve fotografcı olan daha iyi anlar anlamayanların düşüncesinede sayıgımız sonsuz....
Printable View
sağol kardeşim tşkler tabiki shopcu ve fotografcı olan daha iyi anlar anlamayanların düşüncesinede sayıgımız sonsuz....
Arkadaşlar ben fotograflarımı sildim yarışmadan çekliyorum neden derseniz bu sitede ciddiyet olmadıgını düşünüyorum. Yarışma 1 haftadır bitmesine rağmen henüz bi açıklama yapılmadı netice ihtibariyle keyfi muamele yapıldığı kanısındayım.kesinlikle kimse yanlış anlamasın rohan kardeşimede saygı duyuyorum onunla bi ilgisi yok ama bi tavsiyede bulunmak isterim bir iş yapılıyosa lütfen o işin üzerinde durulsun.bu sitede güzel arkadaşlıklar edindim herkese saygılarımı sunuyorum....
donjuan abem şuanda bi kural hatası işlemiş bulunmaktasın sitemizde 2 cvp üst üste yazmak yasaktır bu 1..... 2. ise resimlerin sahibiyle görüşülmüş ve cok meşgul oldugu icin bi türlü fırsat bulamamış en kısa zamanda zaten 1.ci acıklanacak..... 3. ise sitede ciddiyet yok diyemessin kusura bakma ama ben bunu bi hakaret olarak algılıyorum yarışma konusunda haklı olabilrsin ama bunun icin kalkıpta siteyi suçlayamassın... rohan abe veya derbeder abiye yarışmanın ne zaman acıklanacagını sorabilirdin kalkıpta direk sitede ciddiyet yok denilmesi acıkcası benim zoruma gitti biz 4 yıldır bu siteyi ayakta tutmaya calışıyoruz iyisiyle kötüsüyle kimse 4 4lük deyildir hatalarımız olabilir... bence senin bunu biraz alttan alman lazım ama öyle yapmamışsın.....!
abem kusura bakmak ama bu konu icin kınıyorum seni tekrar kusura bakma
kardeşim ben rohan a msj attım ve attıgı msj şu yarın acıklanacak derbederle irtibata girin diye benim kalkıp tek tek herkese iletmem ayıp olur dimi? ikincisi ise sen bi yarışmaya girdiginde belli tarihlerde bitiyo ve sen bunun yanıtın 1 hafta bekliyosan bana göre bu etkinlik arka plana atılıyo diye düşüyorum...sitede derkende bu konu üzerinde eleştiri yaptım sitenin genelini kapsamıyo.. siz bu siteyi ayakta tutmaya çalışıyosunuz saygım sonsuz eyvalla yanlız bu şekilde olmaz neticede bu işle bi kişi ilgilenmiyo resim sahibinin yogunlugundan söz ediyosun bunu neden kaç gündür yazmıyosunuz tepki gelincemi yazıyosun hakan lütfen ...siz resim sahibi yogun diye bi açıklma yapsanız veya bi tarıh bıraksanız iilaki bende böle bi tavır sergilemem.benimde hayatta bi takım prensiplerim var ve bun son olarak sölemek istiyom ciddiyet her şeyin esasıdır.Bu işi yapıyosanız ilgilenin lütfen birinin işi olur digeri ilgilenir ben bunu böle bilirim Saygılar....
abe ben sana yarışma konusunda haklısın dedim... ama senin ben bu sitede ciddiyet göremiyorum lafına kızdım ve bu lafın bu konu icin deyil bütün site icin gecerli oluyo eyerki sen bu cevabı ( bu konuyu cok ciddiyetsiz gördüm ve yarışmadan cekiliyorum ) demiş olsan inan sana ben bile destek veririm ama ben senin bu lafını site icin gecerli buldum ve bu yüzden böyle bir tepki verdim abe özür diliyorum belki saygısızlık yapmış olabilirim ama inan sende benim yerimde olsan böyle bi tepki veriridin buna emin ol saygılarımla..........
Kardeşim ben daha öncede belirttigimi gibi bu site derken sorumlu olan insanları ve bu konuyu kasdettim daha dikkatli okursan anlarsın eleştirinde haklsın çünkü yanlış anladın yada ben yanlış izah ettim demek istedigim konu sorumlu olan insanların bu konuyu biraz daha ciddiye alması ve unutmamalılarki bazı izahatlarda bulunmaları gerekiyo neticede burdaki insanlar bunu bekliyo bi cvp bekliyo anlatmak istedigim konu:bİ sorun olabilir amenna sorun çıkabilir onada amenna ama demem oki sorun var arkadaşlar bi kaç gün bekleyin yada şu an daha ciddi bi konu üzerinde çalışıyoz bu konuya zaman ayıramıyoz merek etmeyin en kısa zamanda bilgilendirileceksiniz diye bi yorum yazılabilir.Sen benim kardeşimsin kesinlikle saygısızlık olarak ele almıyom ve senden bi ricam daha sanırım bi önceki sayfada benim yaptıgım fotolardan alıntı var eleştiri yaptıgın bölümde mümkünse onlarıda kaldırırsan çok sevinirim.SAYGILAR...
Tamam abem nasıl istersen bak şimdi anlaşabildik cünkü söylenen lafın bu konu üzerinde olundugu ögrenildi tekrar kusura bakma tamam abe siliyorum
Tşkler kardeşim sağol
Çarşamba günü Derneğimiz Genel Kurul Toplantısı vardı. Toplantıya, fotoğrafını yaptığınız kişide katılacaktı ve ben kendisini arayarak herkesin huzurunda sana hediye vermesini istedim ama "ben bu dar zamanda küçük bir hediye almak istemiyorum, resimlere/fotoğraflara bakıp karar vereceğim ve önce lüks bir mekanda öğle yemeği yedirdikten sonra hediyesini vereceğim" dedi.
Yani donjuvan arkadaşımız biraz acelecisin. Ama burada sadece photoshopla uğraşmıyoruz. Bir ipucu da vereyim, senin mesajından da etkilenerek yazmıyorum, senin resimleri de beğenmiş ama başka bir resmi seçmiş diye duydum. Senin çalışmalardan önce yapılan bir resmi beğenmiş ve Başbakan'ın gelişi nedeniyle yoğun çalışıyor.
Yarışma sonuçlandı. Yani yarışmaya yeni eserler kabul edilmeyecek. Kazananların sonucu halen açıklanmamıştır ama en kısa zamanda fotoğraftaki şahıs tarafından açıklanacak ve biz CİDDİYETİMİZ ve TARAFSIZLIĞIMIZLA bunu ilan edeceğiz.
Sitemiz içinde geçirdiğiniz süre içinde faydalı paylaşımlarda bulundunuz, teşekkür ederiz. Ama son mesajınızda kırıldığımı ve sizden böyle bir hareket beklemediğimi belirtmek isterim. Yoğun ve hareketli günler geçiriyoruz. Yarışma konusunu açan Derbeder kardeşimdir. Ama siz bu kadar acele edince bende araya girip hızlandırayım dedim ama dediğim gibi, yarışma sonuçlandı ama kazananlar sonuçlanmadı.
Yolun açık olsun. Görüşmek üzere.
Ben galiba kendimi ifade edemedim size dedigim gibi yogunluk olabilir buna saygı duyarım ama belirtilmesini isterim benim tepkim bu konuda yoksa acelecilk degil hiç bi yorum yazılmadı bu konuda herkesin işi olabilir veya müsait olmayabilir bunu belirtseydiniz bende bu şekilde düşünmezdim sizde kendinizi benim yerime koysanız aynı şeyleri düşünürdüz .SAYGILAR