kucuk hanım kitel marketlerde satılmıyor ..keske satılsada yesek :)) bu arada dj koso hos geldinnn
Printable View
kucuk hanım kitel marketlerde satılmıyor ..keske satılsada yesek :)) bu arada dj koso hos geldinnn
kitel.....bizim siirt yoresinin icli koftesi ama haslama seklinde yapılanı yerken dikkat edilmeli zira parmaklarınızdan olabilirsiniz:)
he nedir bilmiyorumki abim.....kitelin malzemelerini ver sen bize yapalım...burda:D:D
rosem..iki tane az geldi gözüme...üç koydum..oda çok kabardı fırının tavanına kadar yapıştı sonra fırın patladı...:D:D
dj_koso ne oldu sesin solugun kesildi...
belki karnı acıkmıştır hasanın......:)
kartal abi keşke kitel demeseydin hadi kkek her zaman bulunurda kitel bulunmaz..:D:D
hımm kitel güzel bişiye benziyor demekki..
iyi..
neyse ben kaçtım hoşçakalın..
küçük hanım bidaha ki kek yapmaya beni çağırırsın birlikte yer birlikte yaparız..
bu arada zavallı fırınında senin işkencelerinden kurtulmuş olur..:98:
kucuk bayanlar birazda gercek yemekleri yapmayı ogrenin ne o kek ka tozu kısır ...hep bos isler bunlar:)
aa öyle deme abim ben yemek konusunda bir numarayımda bunlarda gerekli onlarıda öğrenmek gerekir.....
valla kartal abim arada böle kek felan yapmak iyi oluyor biraz fazla kabarmışta olsa iyi oluyor:p
doğru düzgün yemek dediğin illaki onlarıda biliyoruz merak etme sen:98:
rosem çağırırım tabi...gidiyomusun:(:(