rose cikolata kek biskuvi denilince hic kacırmıyorsun masallah obezmisin kilonu ve boyunu yaz bakiyim:)) merak ettim
Printable View
rose cikolata kek biskuvi denilince hic kacırmıyorsun masallah obezmisin kilonu ve boyunu yaz bakiyim:)) merak ettim
hımm eminim güzeldir..
birazdan indirip konuşurum...
size doyum olmaz ben çıkıyorum hepinize iyi sohbetler..hayırlı geceler
benimde son 20 dk kucuk hanım allaha emanet ol...namaznı kılıp dua nı et duanda bizide unutma ins ...
yok be abi öyle çok kilolu değilim..Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama zayıfta değilim..
iyi yani beni idare ediyor böyle çikolatadan bahsettğime bakma istediğim halde yiyemiyorum fazla kilo alıcam korkusuyla..
ve kek felan pek yemem.. en sevdiğim çikolatamdır o olsun yanımda başka bişi istemem..
bired bitter olunca hiç kaçırmam diyebilirim..:)
3tek sarma war mı !!!
zaten benle kafa yapacak biride yok ki kime diyorum ki.
en iyisi mahalleye gidecem birazdan
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya arkadaşım sanki ateş almaya geldin varya selam vermeden gidiyorsun oldumu ama böyle..:(
çikolatacı olduğumu çoğunuz bilir ....
markete kestane almaya inmiştim bilinç altıma mı yerleşti nedir burdaki konuşmlar valla bi poşet çikolata almışım hemde rakip firmaların ürünlerinden de karışmış araya :))
kestaneden önce onalrı götürmekle ugraşırken sizin ince belli çayda iyi geldi teşekkürler ;)
ette gitme uzaklara ... buralar daha guvenli ve daha saglam..
saol abim.sizde....dularımdasınız herzaman...Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rosem kocaman öpüyorum seni..:)gidip çikolata alayım ben:D:D