eleman abi soylesen ben camdan uzatırdım sana nede olsa marketimizde en kaliteli urunler herzaman en taze sekilde :))
Printable View
eleman abi soylesen ben camdan uzatırdım sana nede olsa marketimizde en kaliteli urunler herzaman en taze sekilde :))
merak ettim yakınlarınızdaki marketlerden biri siparis getirmiyormu eve yoksa bu hizmet sadece benim mareketimdemi var :))bu saatte asagımı inilirmis:)
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende seni öpüyorum canım Allah rahatlık versin hayırlı akşamlar..:)
valla varda pek kalifiye değil istediğini görerek almak istiyorusn tlf la olmuyor bazı seyler
bide 1 kilo kestane ve bi kaç çikolataya tenezzül etmez bizimkiler istesen gelir ama kim bilir ne laflar ederler arkadan ...
otobüsümüzden inecek arkadaşlar yarın gece aynı saatlerde buluşmak üzere sağlıcakla kalın ..
yarın gece aynı duraktan otobüsümüz sizleri alır biz daha buralardayız sizsiz seyehat ne kadar hareketsiz geçeceksede
idare edecez
eleman abi ve diger degerli arkadaslar benden de pas yaradana emant olun...yuzunuzden gulumsemeyi eksik etmeyin...
hoşçakall kartal , hoşçakall küçük hanım
güle güle kartal abi hayırlı geceler..:)
hayırlı geceler rose..bacım sende dualarında bize yer ac olurmu ?
haydii selametle kalın abiler ablalar
yol gözüktü ben kaçıyom...
iyi geceler
selam arkadaşlar ...!