selamlar biri çikolatadanmı bahsetti
hoşbuldum derbeder sağolasın nasılsın dün akşam turluyodunuz işiniz güzel sizin valla 10 dk sonra görmüş olsaydın beni zegata ablanıda yanımda görürdün
Printable View
selamlar biri çikolatadanmı bahsetti
hoşbuldum derbeder sağolasın nasılsın dün akşam turluyodunuz işiniz güzel sizin valla 10 dk sonra görmüş olsaydın beni zegata ablanıda yanımda görürdün
gözün aydın ablam bizde hala yağmur var artık bizim yerimizede oynarsın
hoşgeldiniz, evet yalancı romantiq'in bana çikolata borcu vardı da hala alamadı :)
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben davet ediyorum herkesi sende gel canım :)
anladım çikolata diince bende dayanamayanlardanımda o yüzden kokusunu alıp geldim sohbeteAlıntı:
Yagmur_81 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla elfida aynıyız bende diğer tatlı türlerini sevem misal kek, kurabiye, bisküvi vs.Alıntı:
elfida Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama çikolata dendimi akan sular duru diyebilirim..:)
ya bu arada biri bana yeni mesajlara bakabileceğim bir link gönderebilirmi?
benm pc de mi sorun bilmiyorum ama bir türlü yeni mesajlara bakamıyorum..
tek tek bölüm bölüm açıp ancak öyle görebiliyorum..
nedense!!!!!!!:61:
ben sana çikolata ikram ederim ya ayıp ettin misafir ikramsız olmaz dimi ama :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
afiyet olsun
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Yagmur_81 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayyy ablacım çok güzel görünüyor yaww yapılırmı?
evdede çikolata kalmamış...
ama siirtten gelen çam fıstıklarım var..
ama çikolatanın yerini tutamaz ki:S
ufff çok canım çekti vallahi
ya canım şimdi postayla da kaç günde gider yaw çikolata ışınlama yöntemi yok mu :) ben yollardım buralardan