-
fıstıklar bittimi..ben kahvaltı yaptım...ablacım evde tek başına olunca ben kahvaltı yapaımıyorum.....kuzenleri çağırdım gelmediler..arkadaşı çağırdım gelmedi o yüzden uzadı....ama kahvaltımı yaptığımda saat üçtü..sonra annem aradı akşama geliyomuş....misafirimizde varmış...yemek yaptım...buyrun sizide beklerim siirt ailesi.....
rosem canım teklifin için saol düşünmen yeter emin ol yemiş kadar oldum..:)bidenem benim
-
-
oo kimleri görüyorum...aman yarabbii...hoşgeldin hakan..:D:D
ne getirdin bana gelirken:D
-
Selam Siirtin Dar sokaklarını kendilerine baraka yapmış site sakinleri ben geldim:P
-
ben istanbuldayım ama:D:D
-
İst nahoş kokusu ve haydarpaşanın çıngıraklı sesi,ve istikal caddesinin mızıka çalan çalgısı merhaba, hiç önemi yok ist yada diğerleri yurdumun sesi merhaba
-
aa evet anadolu yakasındayım...ne güzel konuşuyon sen ya maşallah...hoşgeldin....
-
hşb. gerçi konu açılmışken ben en çok ist avrupa yakasını severim çünkü ordayım:D
-
yapma işte avrupa yakasında ben çok sıkılıyorum........ama taksimi çok seviyorum yalan yok....bide pierlotiyi seviyorum......bence sadece gezilcek bi yer o taraf....ama yaşanmaz..çok sıkışık çok bunaltıcı...bizim bu taraf öylemi....hem gez hem yaşamana bak.....mis gibi ohh..:):)
-
Hadi ordan Dolmabahçenin ışıltısı Galata köprüsünün sessiz iltişamı ve taksimin benzersiz görüntüsü bu kadar yeterli mi?
eh anadolu yakasında da gezilecek ve öğrenilecek yerleri var ama favori Beşiktaş:D