Stream is not available
sorun devam ediyor anlaşılan. demin yayındaydım. istek istedim yayın kesildi .)
Printable View
Stream is not available
sorun devam ediyor anlaşılan. demin yayındaydım. istek istedim yayın kesildi .)
Sorun Giderildi Şuanda Yayın Çok Güzel Devam Ediyor Herkese Teşekkür Ederim ...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yayın devam ediyor
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allahına Kurban Başkann... :1::4:
Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayırlı olsun metin dj liğin.. Kaç defadır denk gelemiyorum yayınına...inşallah yayınına denk gelirim birgün...
Yayındayız....
Harika bir yayın yapıyorsunuz. Neredeyse 7 gün 24 saat sizi dinliyoruz.Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şuan radyodayım ve herkesi yayında görmek isterim doğrusu. Bunca güzel şarkıyı herkes dinlemeli. Güzel bir sohbet ortamı da var. Haydi dostlar radyoya :8:
Bi bakayım açık mı diye vallaha açık..
Metin Dj'liğin Hayırlı olsun öncelikle.
7/24 saat demişsin birçok mesajında doğru diyorsun valla..
Kaliteli şarkılar, anonslar, istekler herşey dört dörtlük.
Yayındayım, yanındayım...