vay sen neymıssın be abii :):) guzel espiri ben ole yapamıom bana da ogterırmısın lutfennAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
vay sen neymıssın be abii :):) guzel espiri ben ole yapamıom bana da ogterırmısın lutfennAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
öleyimdir saol:P
h.b
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aldım ebi....ebus eyneyk....
öle kalmaya dewam et :P
tabi yha ne demek sen yeterki iste:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder recep ivedik 2<<<fragmanı izledinmi :)))
sindy mi gelmiş bana mı öle geldi...
ewetttt ben geldim canım abimmmm
O nasıl bişi abi.. o yurtta izlediğimizden farklı bişi mi.. öyleyse yok izlemedim daha...Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada yakında sinemamız açılıyor ve bir daha kapanmamak üzere..
sinema acılıyor mu yanlış duymadım dimi :):)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]