kooperatif mahallesınde oturuyom yakınmı sızın ev bizim mahallleyeAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
kooperatif mahallesınde oturuyom yakınmı sızın ev bizim mahallleyeAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
o kadar değil yaw:D:Dne el öpmesi:dAlıntı:
ette yaş kac ??
sorun olmadıgınıda sevındım senle tanışmak istiyodum zaten hem bu arada torpilimde olur dimi:D:)Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende bahçeli ewler cemre pastesi karşısı;)Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaş 16 senınkı kac bu arada ismin ne benım ki mehmetAlıntı:
maziden_biri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen bılırsın hecciye :;PAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bilirim orayı yaş 18 di dimiAlıntı:
kısmet bugüneymişde torpili anlamadım niye torpilin olcakmış..:DAlıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewet kardeşim m.oAlıntı: