güzel espriydi ya benim kurtuluşum gibi gözüküyo ama bakalım hayırlısı:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
güzel espriydi ya benim kurtuluşum gibi gözüküyo ama bakalım hayırlısı:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ciddiye alır gibi bi halimmi var:D:DAlıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok ya bende şakasına sohbet olsun diye takılıyorum::)Alıntı:
yok torpil ararken banlanmayalım dimi ama:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
okul okuyon mu asi ette..!Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewt lise bir yssl(yavuz sultan selim lisesi) okul voleybol takımına girdim hayırlısıAlıntı:
ooooooooooooooo papatyammmmmmmmmmm seninle kim kalacakkkkkkkkkk ışıklar kapanıncaaaaaaaaaaaa:D
ortalık şenlensin dediydim accık:D
hayırlısı ne ise o olsun neyse ben kantır oynıyacam :) sonra görüşürüz millet..!;)Alıntı:
seviiiiyooooruuum seeniiiiiiii yaaaaaar gooozleeeeeeriiiiim saaaaanaaaa aaaaglaaaaar heeeeerseeeeyeee raaaagmeen seeeeevgılııım seeeeeniii beekleeyeen biiiriii vaaarAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
umarım begenırsınız bende katkına katkı saglayayım dedim:):D
eyvelleh gule gule goruşmek üzere kardeşAlıntı: