ablam ben kaçtım bu hafta son yazılılar haftası çalışmam lzım allaha emenet ol kendine cici bak grşrz byby.........
Printable View
ablam ben kaçtım bu hafta son yazılılar haftası çalışmam lzım allaha emenet ol kendine cici bak grşrz byby.........
görüşürüz bitanem kendine iyi bak sende Allah' a emanet ol..Alıntı:
nazan56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayırlı geceler Allah zihin açıklığı versin..:)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
geçen gün yanında biri wardı kimdi o şapka takmıştı ...
Selam verdi bana tanıyamadım ''ismi'mide biliyordu''
çoookkk sıkıldım ve buraya geldim kimse warmı?
Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
jelibomlarımı almadan gözümü gözükmee kısss :@:D:mad:
unutmamışsın sana al demiştim ama olsun yinede diyim alırım yaff
Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmm yine abinle mi kavga ettin ...ben sizi barıştırmaktan sıkıldım siz kavga edip bir biriniz üzmekten bıkmadınız mı yaww..
yaff kavga etmiyoruz o çok kırılıyor kızlardan bile daha alıngan ben bile o kadar kırılmıyorum ben de sıkıldım
Alıntı:
hihihi :D naz yapan insandanlar nefret ediyorum ...
ben onla konuşurum sıkma canını...keyfine bak...
çok kırılgan olmasın sıkıldım walla ufff:(