Süpersin Kont, Dernek binasına da geçtiğimiz zaman, her gece bir kaç photoshop kursu fena olmaz diye düşünüyorum.
Printable View
Süpersin Kont, Dernek binasına da geçtiğimiz zaman, her gece bir kaç photoshop kursu fena olmaz diye düşünüyorum.
COOOK Guzel olmus ellerine saglık insan ferah oluyor gorunc.e
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Katılıyorum üstat Dernek binasında Bir kaç ders Fena olmaz
Harika fikir :):DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hocam siz ve kalp.. şaşırdım yani.. yoksa.... ama güzeldi valla.. sıfır km olduğu belli oluyor evet... görüşmek üzere..
her zamanki gibi harikasın kont ;)
hahaha :)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hani şiir yazma becerisi olmayan arkadaşlar kendi sevgilileri için başka arkadaşlarına şiir yazdırıp sanki kendileri yazmış gibi prim elde etmeye çalışırlar ya :p işte bu da buna benzer bir amaç uğruna yapılmış bişey.
Şimdi sizi daha iyi anlıyorum hocam...
o zaman [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
verdiğin linki biliyorumda o tarz işler hiç beceremediğim işler :) daha doğrusu bir çalışma sıfırdan olmadımı hoşuma gitmiyor.
Hocam o zaman bana photoshop'ta Fotoğraflarımın altına kullanabileceğim PSD formatında bir veya iki imza... logo gibi bişi yani... istiyorsanız yapmazsınız da...
DeRBeDeR