abi ya içim acıdı ilk fotoları görünce.
ama sonra diğer fotolarla bende kendimi bir an uzun yollucukta hissettim.
Printable View
abi ya içim acıdı ilk fotoları görünce.
ama sonra diğer fotolarla bende kendimi bir an uzun yollucukta hissettim.
GüzeLLeRMiŞ FoToLaR :D:D
çok güzel fotolar ya ellerine sağlık:50:
asıl güzel olan. paylaşımlardan sonra yapılan benim için altın değerindeki o yorumlarınız. sağolun
YORUMSUZ...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yakışıklı arkadaş fondaki şölen çikolata aracını gölgede bırakmış :19:
son fotonda harika derbeder kadrajlamışsın yine :D
tebrikler.
gercekten güzel resimler bi o kadar da emek harcanmıs hem yorumunda hem resimleri cekmende helal olsun.....
devamı gelecek dimiiii
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yolverin: Yolumuz diyarbakırlara modelim buket hanımla diyarbakır surlarını gezeriz. surların hemen altında bir ciğerci görür hemen oraya uğrarız.. derken inişte karşımıza çıkan 3 ufak çocuk koridorda top oynarlar. buket modelim buket hanımı görünce büyük olanı diğer arkadaşlarını aman oğlum yol açın güzel bayana der... ve topları böyle yol ortasında kalır.
Yaramaz Çocuklar: Etrafta Market'te göremedim yoksa çocuklara modelime gösterdikleri incelikten dolayı birer gofret veya dondurma alacaktım.. ama market olmayınca etrafta bende gelin hadi size hatıra fotoğrafı çekeyim dedim. vay demez olaydım.. hepsi birbirinden yaramaz çocuklar.. :) nede olsa diyarbakırlılar.. :))
Kalp kalbe karşıdır: İşte diyarbakır en güzel ve romantik mekanlarından biri. ve geziyoruz hala.. sur'a bağlı olan duvarda kalp figürü gözden kaçmadı. tabi önce modelim buket hanımı aldım kare almak için. sonra bir tarafa o diğer tarafada ben geçtim. yine o yaramaz çocuklardan birini çağırıp bizlere fotoğraf çekmeleri için ricada bulundum sağolsunlar kırmadılar beni... derken yolumuz uzadıkça uzadı... ve diyarbakır gezimde bana eşlik eden değerli modelim buket hanıma tekrar tekrar teşekkür ederim...
Delale: Hiç eşeğe delale ismini takan birini gördünüz mü? veya duydunuz mu? o zaman ilk benden duyun :) çünkü şirvan istikametinde yolumuza çıkan bu genç eşeğini zorla değirmene götürmeye çalışıyordu ve feryat edercesine de delale delamın diye.. :) (eşşşeğe altın semerde taksan eşşek yine eşşektir.)
Fenerbahçeli Ama neye yarar: Yolumuz uzundu ve yorulmuştuk bir balık tesisinde mola verip karnımızı doyurmak için esselemun aleykum dedik ehli müslimin din kardeşlerimize... hemen karşımda koca bir tarlada maydanoz toplayan veli kardeşim çarptı gözüme. yanına gittim merhaba kolay gelsin dedim. fenerbahçe takımını tutuyordu. fenerbahçe formasıda üzerindeydi ama neye... çünkü o köyde yaşıyordu ve televizyonları yoktu. fenerbahçe maçlarını izliyemiyordu...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<BİTMEZ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
bu kareleri yakalamak ve çekmek hakattende büyük bir başarı derbeder abimizi kutluyorum