zevkli maçtı gerçekten :) 8 numara benim :)
Printable View
zevkli maçtı gerçekten :) 8 numara benim :)
Takımıza sonsuz tşkler süperdiler
tebrikler arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim
Guzel bir maçtı organizasyonda emegi gecen herkesi kutluyorum.. Daha güzel gunlerde buluşma dileğiyle...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Mç öncesi üyelerimiz kapalı spor civarında olmaları ve takımlarına destek vermek için hazır oldukları bizleri bir hayli mutlu etti...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Takımımızın önde gelen isimleri olan nefesim_mse ve nefesim_bsk ve arkadaşları.
gerçekten onlar bugün bir başka parladılar gönüllerde.
ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımı sunarım...
hakemin başlama düdüğüyle başlayan maçın ilk dakikalarında gelen ilk basket sayımız...
maça gelen taraftarlar değişik afişler açıp sloganlar attılar.
Hızlı ve bir o kadarda dinamik oyuncularımızın potayı basket bonbardımana tuttukları an..
Maçın başlamasına dakilar kala trübündeki yerlerinde dolması bizleri mutlu etti.
valla çoook güsel bi etkinlikti...eğlendik , oynadık kazandık...helal bize...
Yenilen Pehlivan güreşe doymazmış...
osman hoca halı saha maçında buluşalım diyor.. :)
hafta sonu oynarız galiba dimi !!!
Oyunçuların ayaklarına sağlık
valla ben pazar günü müsaitim...olursa iiyii olur...
BEYLER BENİ YERDE GÖREN OLDU MU MAÇTA :D
GELEN İZLEYEN VE BU ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.. HARİKULADEYDİ..
MACI ALACAGIMIZ AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEZDİ İTİRAF EDEYİM KARŞI TARAF RÜYA TAKIM GİBİYDİ AMA BİZ DE İYİ OLDUGUMUZU UNUTMUŞUZ DEMEK Kİ