Duru merak etme gelecek sefere siirtê gelince Gzölerini kapar gidersin..:D
Printable View
Duru merak etme gelecek sefere siirtê gelince Gzölerini kapar gidersin..:D
neden kapatmamı gerektiricek bi durummu olcak,kamaşacağındanmı kapatıcam korktuğumdanmı?her ne şekilde olursa olsun orası benim memleketim asla kötülemek istemem ama biraz daha güzelleştirmek çekici hale getirmek için yetkililer gayret gösterseler inanın siirt için daha olumlu bi gelişme olcaktır emin olun.
Sende yardımcı olsan bu sorun en kısa zamanda hal olur ama hiç bir şekilde bakıyorum yardım etmiyorsun inanmıyorsun belki ama ben şuan bizim okulun önnünde bulunan hayvan pazarının kaldırılması için uğraşıyorum inşallah projelerimizi hocalarımla Avrupa birliğine sunacağız..:)Alıntı:
durusu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yapabileceğim bişey olursa seve seve yardımcı olmaya hazırım,ayrıca avrupa birliğine kadar uzanmanıza gerek yok bence,Türkiye birliğine başvurun yeter.
Projenin Kabul olması için en iyi yere sunuyoruz ki kabul edilsin...;) bunun için bize yardımcı olacak çok iyi bir abi..:) inşallah onun yardımıylada kaldırırız..:)Alıntı:
durusu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hadi bakalım göster kendinide Siirt bi kahraman görsün bu zamana kadar yapılamayanı sen yapta nyhat kimmiş görsün herkez.Seni gönülden destekliyorum.
Teşekürler..:) İnşallah Siirt2i en güzel yerlere hep beraber getireceğiz... Birlik Ve BEraberlikTen güç doğar..:)
Bu sorunun biteceyine hiç inanmıyan biriyim:(
çilekii ne çile ben askere gitmedenn çaburlşara bulanıyodumm ama şimdi azda olsa çalışma varr şimdi azda ola iyii
Buna KaLıcı Bir Çözüm Lazım .... :S:S:S