vay imrendim valla...
sözde istanbulluyuz ama biz evden dışara çıkamıyoruz...:(ama bir dahaki buluşmaya çıkmaya çalışcam inş...
Printable View
vay imrendim valla...
sözde istanbulluyuz ama biz evden dışara çıkamıyoruz...:(ama bir dahaki buluşmaya çıkmaya çalışcam inş...
kadınlar pazarına gittik savuranla ve fırat vardı.. lavinya<<da vardı ama fotoda gorunmek istemedi geceyi ulus parkında bogazı en guzel goren yerde tamamladık bir dahakine daha kalabalık olmamız dilegiyle...
Çok güzel bir gündü siz değerleri arkadaşları tanıdığıma çok memnun oldum
Ama diğer kızların da gelmesini bekliyordum...
İlkler her zaman heyecan verir. Biz Siirt'te Siirtliler-Board olarak devamlı bir araya gelip güzel vakit geçiriyoruz.
İstanbul'daki üyelerimiz de güzel bir başlangıç yaptı. Bu, bizler için gurur verici bir gelişmeydi. Devamının geleceğine ve daha da yaygınlaşacağına inanıyorum.
benim haberim yoktu daha doğrusu sawuran mail atmış ama ben almadım.üzüldüm.inşallah diğer sfere buluşmada
PEK YAKINLIĞIM YOK AMA YAKINLIK DUYMAK VE YABANCILIĞIMI UZAK TUTMAK İSTERİM DERBEDER TANIR BENİ SİZİNLE BU ORTAMDA BULUŞMAK İSTERİM YABANCILIK DUYMAM İNŞALLAH.
DaGDeLeN_07
neden öyle diyon...
biz senle nasıl tanıştıysak ordaki arkadaşlarlada öyle tanışırsın zorr bi durum degil ki.
mesela geçenlerde büryan festivali oldu orda da bululşabilirdi
istanbuldayım ama buryan festivalinden haberim yok ilginc.. haberi olan konuyu paylassaydı keske bizimle
böyle bir festival mi var? benimde haberim yoktu.ıyyy düşünemiyorum büryan festivalini :55: