ewet dogeu soylıyon
Printable View
ewet dogeu soylıyon
sitemizin ilk projesinin başarıyla geçmesi sevindirici
bence eğer ödül büyütülürse seneye il dışındanda
oyuncuların katılacağını düşünüyorum böylelikle
kapsamlı bir yarışma olacak ve siirt için bir reklam
olacağınada inanıyorum bu tür yarışmaların önemi
büyük bence
Bu arada yarışmada emeği geçen özel sponsorumuz Aslan Reklam Ve dijital merkezine de sonsuz teşekkürler..
Arkdaşlar gerçekten Çok güzel bir yarıştı ama yarış çok erken başladı.. O yüzden Yetişmedim izlemeye Yarışmayı Hazırlayan RoHaN Abimize çOk Teşekürlerimi Sunarım...
Yarışmaya katılmadım eğer katılsaydım emin olun ki 1. olurdum...:) 2,5 yıldır bir gün bile eksiksiz Bisiklet sürüyorum.. Artık siz düşünün...:)
Seneye İnşallah Katılırım..:) olmazsa Bu senede Düzenlenirse katılırım...:)
Not: RoHaN Abi Ne ekersek onu biçecez, Önümüzde Daha iyi günler var biz birbirimize destek olduktan sonra her zaman yaparız bu etkinliği Bu Bizim için bir ders oldu... Hazırladığımız lokmayı başkasına yedirmeyelim...
Nice Dolu Dolu Güzel Projelerle , Siirt'in en Yüksek yerlere getireceğimize Cani gönülden inanıyorum...
:)Saygı Ve Sevgilerimle..:)
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yorumun çok güzel.güzel günler bizleri bekliyor.;)
Teşekürler...Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bir dahaki yarışta ben de katılcam. nihat, bu kadar emin olma bence. benden sonra 1. olursun :)
SİİRT'İN İLK BİSİKLET YARIŞMASI
SOĞUK HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İlimizde ilk defa bir bisiklet yarışması düzenlendi. Yeşil Siirt Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen bisiklet yarışmasına aralarında kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin de bulunduğu 103 kişi katılarak bir ilke imza atıldı.
YARIŞÇILAR KAR YAĞMUR DİNLEMEDİ
Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende büyük bir katılım sağlandı. Yarışmacıların çoğu genç olması dikkat çekerken, kamu kurul müdürlerinin de aralarında bulunduğu yarışçılar yoğun dolu yağışına aldırış etmeden yarıştan kopmadı.
VALİ ŞENTÜRK YARIŞMAYA BÜYÜK DESTEK VERDİ
Siirt Valisi Necati Şentürk, dernek tarafından düzenlenen yarışmanın valilik tarafından da desteklendiğini söyledi. Vali Şentürk, Valilik olarak SODES Programı kapsamında hazırlanan bu projeyi desteklediklerini söyledi.
Vali: “Soğuk hava ve dolu yağmasına rağmen görüyorum ki Siirtliler bu yarışmaya büyük ilgi gösterdiler. Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerken, emeği geçen herkesi kutluyorum. Spor kardeşlik, barış ve kardeşlik demektir. Bugün bu saydıklarım hepsi hayata geçmiştir. Dostça ve kardeşçe yapılan centilmence bir yarış oldu. Bir metanet, bir cesaret ve centilmenlik gösterdiler" dedi.
SIRADA BÜYÜK ORGANİZASYONLAR VAR
Yeşil Siirt Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Deniz ise yaptığı konuşmada yarışmayı düzenlemekteki amaçlarının küresel ısınmaya ve çevre sorunlarına dikkatleri çekmek olduğunu belirtti. Yarışmayı Belediye Başkanı Mervan Gül, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Atalay, Defterdar Musa Avcu, Sivil toplum temsilcileri izledi.
VALİ, SİLAH SIKARAK STARTI VERDİ
Konuşmaların ardından Vali Necati Şentürk tarafından Siirt Saat kulesi önünde yarışmanın startını verdi. Aralarında Siirt Defterdarı Murat Avcu, Valilik Yazı İşleri Müdürü M. Hadi Başak, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Uras, Aydınlar İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasan Çoktur, Defterdar yardımcısı, Milli Emlak Müdürü Fikret Duman’da bulunduğu 103 kişi 10 km lik parkura sahip yarışa başladı. Yarışmacılar yeni Eruh yolu üzerinden tekrar Hükümet Binası önüne geldi.
DEFTERDAR’IN BÜYÜK AZMİ
Siirt Defterdarı Musa Avcu ve Milli Emlak Müdürü Fikret Duman, Defterdar yardımcısı Hüseyin savan ilk üçe giremediler, ancak büyük azim göstererek yarışmayı tamamlamaları takdir topladı. Defterdar Avcu, yaşına rağmen gençlere taş çıkarttı.
GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN FOLKLOR GÖSTERİSİ
Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Folklor ekibinin gösteriler yarışmaya ayrıca bir renk kattı. Folklor yarışmalarında Türkiye birincileri seçilen ekibin gösterileri büyük alkış aldı.
DERECEYE GİRENLER SEVİNÇLERİNİ AİLELERİ İLE PAYLAŞTI
Yarışmada parkuru tamamlayan sporcular başarılarını anne ve babalarına sarılarak paylaştı.
121 sırt numarası ile Mehmet Barış Akan birinci, 142 sırt numaralı Ahmet Arslan ikinci ve 118 sırt numaralı Sinan Çeken de üçüncü oldu.
YARIŞMADA 3 TAM CUMHURİYET ALTINI VE BİSİKLET DAĞITILDI
Yarışmada dereceye giren birinciye 2 tam cumhuriyet altını ve birincilik kupası, ikinciye 1 tam cumhuriyet altını ve ikincilik kupası, üçüncüye 1 adet bisiklet ve üçüncülük kupası verildi. Kupaları Vali Necati Şentürk tarafından verildi.
EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN’DAN DESTEK
İl Emniyet müdürü Cuma Ali Aydın yarışmaya yarım saat kala start alanına gelerek sporcu ve dernek yöneticileri ile sohbet etti. Tüm sporculara başarılar dileyen Aydın, en iyi şekilde yol güvenliğinin alınması için talimat verdi.
BAŞKAN GÜL VE TSO YETKİLİLERİNDEN TAM DESTEK
Belediye Başkanı Mervan Gül, yarışmanın start verildiği alana gelerek burada sporculara başarılar diledi. Gül, etkinlikten dolayı dernek yöneticileri kutladı.
KUZU, KIZI İLE BİRLİKTE KATILDI
Ticaret ve sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu’da kızı ile birlikte etkinlik alanına geldi, STK’lara desteğiyle tanına Kuzu, ilimizde büyük ihtiyacı duyulan bu tür etkinliklerin devamını diledi ve her zaman bu tür sosyal etkinliklere tam destek vermeye hazır olduğunu ifade etti. Yarışma dernek tarafından katılımcılara verilen dürüm ve ayran ikramı ile sona erdi.
KAYNAK: SİİRT GÜNEY GAZETESİ
24 Şubat 2009 / Salı
rohan bey bence bu kadar haber yeter.geçti mazide kaldı.ileriye bakmamız gerek.başarı bizim başarımız bilen bildi,bilmiyende öğrendi,
"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
M.Kemal ATATÜRK.
Vesselam..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abe ne tipsiz cıkmışım ya ama o yagmurda camurda üstüne bide yorgunluk eklenince insan böyle bi hal alıyo
projede emegi gecen herkeze tşk ederim önemli olan orda yarışmaktır herşeye ragmen süper gecti bence ama keşke vaat edilen bazı şeylerde yapılsaydı verilen bisikletler cok dandikti degil yarışa girmek onlarla normal hayattaa kullanılması cok zor ama yinede elimizden geleni yaptık kendimiz icin deyil siiirtliler-board icin