EYVALLAH DA BAYANA DAHA İYİ YAKIŞIYORDU BU MOTOR NEDEN HEMEN ATLDIN:p
ALTTAKINE DAMADIN ARKADAŞINDAN BI BILEZIK:p:):)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
EYVALLAH DA BAYANA DAHA İYİ YAKIŞIYORDU BU MOTOR NEDEN HEMEN ATLDIN:p
ALTTAKINE DAMADIN ARKADAŞINDAN BI BILEZIK:p:):)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:):) sagol dugunumde kullanırım...
sanada bir kilı siirt fıstıgı ( açık olanlardan)
TŞKLER KURBAN
allatkıne benden pasta
Pasta için teşekkürLer ama onun hepsini yiyemeyeceğim için sitede payLaşıma açıyorum..:D:D
Hediyem;
tşkler ya yeşılı var bunu o olsa daha olurdu amma neyse
alttakıne hedıyem Bİ AVUÇ SİİRTTİN MEŞHUR FISTIGI;):)
Teşekkür ederim..:)
Ben de güzeL memLeketimin ürününü hediye ediyorum..:D:D (Bu çay, çayın ötesinde.. Hayatın kaynağı..:D)
tşkler de burda çogunlukla kaçak çay içilir bi değişiklik olsun senın çayı içelim ;)
alttakıne benden hediye GOFRET;)
teşekkürler attakine
uğur baştan ölüme beş kala şarkısını hediye ediyorum
tşkler begenerek dınledıgım bı parca
alttakıne benden bi soda;)(hemde limonlu;))[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
TeşekkürLer Soda İçin :D
aLttakine Benden :D:D Bir Porsy0n Tavuk Kanat :D:D