ıyı oynayan akzansın ben ramiii nın takımını tutuyorum
Printable View
ıyı oynayan akzansın ben ramiii nın takımını tutuyorum
ya arkadaslar ben kendıme yenı bı takım kuruorum varsa kendıne guvenen geldın 3. takm ben kuruyom
KUSDALİ SPOR
1.CİND@
2.SAWURANLI SINAN
3.ESMER
4.HARBY_CHOCUQ
5.CEYMİS
6.RAMİİİ
TAKIM KAPTANI HARBY_CHOCUQ
SAYGILARIMLA BANA ULASMAK ISTEYENLER GORA INTERNET KAFEDEYIM VEYA [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
edit By RoHaN
Açıktan mail adresi vermek yasaktır
4 takım olduk.
Bugün hemen halısahalarla irtibata geçip sahaların kaparolarını yatıralım. arka arkaya 2 saat alalım.
Olay şu:
1. takım >> 2. takım
3. takım >> 4. takım
kazananlar da en yakın zamanda final maçı.
Maç pazar günü veya cumartesi akşamı olmalı.
Ayrıca Cumartesi 10-11 ve 11-12 olursa. (veya 9-10 ile 10-11)
Pazar günü muhteşem bir final maçı yapabilirz.
Beyin Gücü
1-metallica
2-cambaz
3-sonnefes
4-bassgitarist
5-sonsigaram
6-Masiva
Bizim takım bu. :11:
yaw şu bass gitarist kimin takımında olcakk benim takımdayken baktım burak beylerin takımında anlamadım yahuu bir an önce karar versen ii olur bass gitarist ayrıca benim kadroda yer alan esmerde raminin takımına transfer olmuş neyse ben bizim takım kadrosunu yazıyorum bass seni bizim takıma yazıyorum kararını versen çook ii olcak neyse futbol zamanıı
1-İmAMıN OğLu
2-ZiRCoN
3-KayRan56
4-ELeM@N ABi(oyniyacakmı onuda bilmiyom abi oyniyacaksan cevap yazarmısın)
5-BeRkAnT
6-BaSS GiTaRisT
kayran56 benim liseden takım arkadaşım onunla futbol oynamayı özledim :D :D
ayrıca bu gün sahayı ayarlıcaz ayarlıyınca sitede duyururum saygılarımla berkant
Zaza da Rami'nin takımında oynayacak. onu da ilave etmeyi unutmayın. Bende oynayacağım. Hangi takım olursa farketmez.
Benim son görüşüm: Cumartesi akşam 2 maç yapalım. Kazanan takımlar Pazar günü Final oynasın.
Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Berkant'la da yüzyüze görüştüm. Tüm Sorumluluk bende ve Berkant'ta olacak.
Oynamak isteyen arkadaşların Spor Ayakkabı, Short getirmeleri mecburidir. Halısaha ücreti oyuncuya aittir. Sponsor için birkaç yere başvuru yaptım. olumsuz cevap aldım. Maç gününe kadar arayışlarım sürecek. Bu nedenle her ihtimale karşı maç ücreti oyuncuya aittir.
Finalde şampiyon olan takıma da ödül vermek istiyoruz. Bunun için de ayrı bir çalışmamız var. Allah utandırmasın.
iyi olan kazınsın bencede burdan herkese basarılar dılerım
evet iyi olan kazan sın ama biz en iyisiyiz ben bu macı almak için oynuyacam :11:
ya beni neden kimse takıma almamaış ya küstüm konuşmayın benle :13: :7: :13:
Bizim Takm...
ZırcoN
Berkant
Eleman Abii ( İsteğine Bağlı Ama Acill Sana İhtiyacımız Var..:( )
Kayran56 ( Aramıza Hoşgeldimm :) :D )
BAsgitarist Yer değiştirdii... Onun Yerine Ben EFSANE 1907 yi Düşünüyorumm En kısa zamanda Cev. Alacağım Kendisinden... :D
İyi Olan KAzansın!!