denerim kont neden olmasın :)
Printable View
denerim kont neden olmasın :)
Yarım saat yüzeysel çalışmadan böylesine güzel bir ürün üretilmesini görmek bana gurur verdi.
Derslerin boşa gitmediğini görmek güzel. Vakit akıp giderken, boş vakitlerimizi böylesi programları öğrenmekle geçirmek kadar başka hayırlı iş var mıdır sizce?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi eline sağlık şahane olmuş. belli kalıplara bağlı kalmadan içinden nasıl geliyorsa oyle yapmak her zaman için en iyi sonucu verir. :108:
teşekkürler kont daha tam alışamadım kafamdakikleri tam olarak neyle yapacağımı bilsem daha kolay olacak bir çoğunuda yapamıyorum eksik kalıyor deneme yanılma yoluyla anca bu kadar dersleri filan var zaman bulsam az onlara takılıp okuyacam beki bişeyler ekleriz ..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi eline sağlık hepsi güzel olmuşda ben bu resimde ne anlatmak istediğini öğrenebilirmiyimAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Photoshop'u toprağa gömdü. Güle güle photoshop deyip el fatiha demiş...
Çünkü artık corel çalışacam... (ben böle anladım)
gömmesemde bir müddet bunu çözene kadar bakmıyacağımdan öylesine çizerken geldi aklıma öldürmek...
gerçi her programın kendine has işlevi var photoshopsuz olmaz yani bakmayın yazdıgıma ilk göz ağrımdır benim ...
olmuşmu üstat yapılabileceklerin bir kısmını tek karede denedim :)
bu da çok güzel abi. Şimdi biraz vektör çalışmak lazım. Hazır bir resim üzerine çizim yaparak aynısını yapmaya çalışmak, baya geliştirir. En kısa zamanda 2. derse geçmeliyiz.
Süper gidiyorsun abi. Tebrik ediyorum.
usta sen olunca süper olma yolunda ilerlememek mümkünmü ...
teşekkürler bu arada
Abi Çok Harika Çalışmaların Var Darısı Başımıza:) Amin:)
çok güzel çalışmalar yapmışsın abi ellerine sağlık
Abi seni Corele kaptırdık anlaşılan. Fotoşop özledi seni. :p
arada onada uğradığım olur ama bu günlerde coreli çözmeye çalışıyorum dendiği kadar varmış
eleman abi bu nedir. :) ismindeki harfler mi? Yani bir tek ona benzettim. :p
ismimde var şirketin ismide ;)
hımm eleman abi çok hoş olmuşlar.
en baştaki daha çok hoşuma gitti,,
gök kuşağı gibi:D
ellerine sağlık...:p
begenmenize sevindim arkadaşlar bu günlerde yenilerini yapma fırsaatım pek olmuyor
kafamda tasarladığım bi kaç proje var fırsat buldummu begenilerinize sunarım
inşAllah abicim bekliyoruz büyük bir sabırsızlıkla:)))))
en kısa zamanda ;)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Paylaşımların ve becerilerin gayet güzel.başarılarının devamını dilerim.Vesselam
abi süper olmuş ya
sıfırdan mı çalıştın !?
6 ayrı resimden oluştu ette aceleyede geldi çok iyi çıkmadı ;)
Bu sefer hakkaten çok beğendim. İkariam ailesi ve Tillo ittifağı olarak gurur duydum.
üsteki çalışmanın orjinali ;)
coook guzel fotoshop olmus ellerine saglık abi...
Gene Harikalar Yaratmışsın Abi Ellerine Sağlık
Amatörce takılıyoruz şımartmayın beni:))
fena değiL