yaw hayat abla yabancı deyil şawi boş ver valla hayat abla 4 saat bille yatmadım :)))
Printable View
yaw hayat abla yabancı deyil şawi boş ver valla hayat abla 4 saat bille yatmadım :)))
keşek o 4 saatide yatmasaydın ablam o yüzden esniyorsun benim gibi yapıp uyumasaydın hiç daha zinde olurdun emin ol....
hayat abla ne diyorsa o :D
senin iyiliqini düsünuyor :D :71: :20:
yazık ya :257: :205: :38:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hayat
keşek o 4 saatide yatmasaydın ablam o yüzden esniyorsun benim gibi yapıp uyumasaydın hiç daha zinde olurdun emin ol....
nie yazık ablam ...sawuraN sen napıyon bakim çiçekler banamı...
banada bi çiçek veren yokmu
ya ablam uykusuzsun neden yatmıyon ondan yazık dedim :212: :212: :212: al ablam bütün cicekler sana feda olsun
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
ya ablam uykusuzsun neden yatmıyon ondan yazık dedim :212: :212: :212: al ablam bütün cicekler sana feda olsun
hmmm tamam kardeşim yok alışıgım ablam uykusuzluga asıl uyku uyudummu kötü oluyom...çiçekler için çok teşekkür ederim
ahiretlik gel canım paylaşalım çiçekleri
BU ARADA ŞARKIM NASIL DİNLEDİNİZMİ....
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Ahretlik
banada bi çiçek veren yokmu
oy oy ahiretlik ablam kıyamam ben snaa bütün güller ayaklarının altına halı olsun ya sen yeterki iste :222::222::222::222::222::222::222::222::222::222: :222:
helal olsun hayat ablam her şey paylaşmaktır valla takdir ettim seniAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hayat
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
hmmm tamam kardeşim yok alışıgım ablam uykusuzluga asıl uyku uyudummu kötü oluyom...çiçekler için çok teşekkür ederim
ahiretlik gel canım paylaşalım çiçekleri